Ahmet Öztemel

Ahmet Öztemel

ON OLMUŞ; UMARIM  SON  OLUR

ON OLMUŞ; UMARIM  SON  OLUR

       Konya’mın bir çok emsal kente göre daha başarılı Belediye Başkanları dönemleri yaşadığına inanırım ancak belediyecilik kentin yarınlarını planlama, gereksinimleri önceden görüp hazırlama işi olduğuna göre emek veren herkese teşekkür ederim de rahmetli Ahmet Hilmi Nalçacı’nın hizmetlerini aşacak kimse geldi mi derseniz kolaylıkla evet diyemem. Hızlı trenin kentime planlanandan gecikmeli olarak gelişi 2011 yılı. Yıl 2016; biz hızlı tren garının habire ihalesini yapıyoruz. Galiba on olmuş; umarım son olur. Konya’mın çevre yolu projesine gelelim; 122 kilometrelik yolun 22 kilometrelik kısmı ihale edildi. Çevre yolu projesi tamamlandığında korkarım ki yetersiz kalacak, yeni projeler yapma zorunda kalınacak. Metro derseniz o da öyle. Hadi Belediye imkanları ile metro yapan kentler arasına katılamadık, bari Hafif Raylı sistem hattını yaygınlaştırsaydık. Meram’dan Akyokuş’a teleferik projemiz vardı hatırlarsanız. Şimdilerde Akyokuş rekreasyon alanı projesine dönüşmüş, başlangıç ve bitiş tarihini bilmiyorum. Alaaddin açık hava müzesi ve II.Kılıçaslan köşkü rekreasyon çalışmalarında sona yaklaşıldığını umut ediyorum. Aslında ülkemdeki arkeolojik kazı ve restorasyon çalışmalarındaki kötü örnekleri hatırlayınca burada çalışma lâyığıyla yapılsın da gecikecekse bu geciksin demek doğru olabilir. Örnekleri çoğaltmak mümkün de gerek görmüyorum. Ben eski stadyumun niçin atıl durduğunu da merak ediyorum. Sn. Yavuz Donat Sabah gazetesinde yazalı yıl oldu; eski Stadyum alanının park olacağı açıklanmıştı ama burada da sanki yavaş ilerliyor her şey oysa zaman çok önemli.
GÖREN HAKEMLER, DÜRÜST FUTBOLCULAR SEZONU OLSUN  
Önce Süleymen Seba; sonra Hasan Polat, bu sezonda Turgay Şeren adını verdik Süper Lig’e. Rahmetlileri anmak çok güzel. Ben 2016-2017 sezonunun öncelikle fair play sezonu olmasını diliyorum. Puanlar sahada kazanılsın veya kaybedilsin istiyorum. Gören hakemler; hakemlerin her nasılsa görmediği ve yanlış kararlar verdiği pozisyonlarda da hakemleri uyaran futbolcular görmek istiyorum sahada. Diliyorum ki hiçbir takımın emeği çalınmasın. Elle düzeltip topu aldıysanız hakem görmediyse de futbolcu itiraf etsin. Auta korner çalan hakemleri uyarsın. Bugün sizin lehinize görülmeyene susarsanız yarın aleyhinize görülmeyene de sesiniz çıkamaz.
      Çaykur Rizespor-Atiker Konyaspor maç yorumu değil amacım. Hakem kararlarının sonucu belirlediği bir maç oldu ve birinci haftada çalınan puanımız iki. Konyasporumuza başarılar diliyorum. Saygıyla.
       
       
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Öztemel Arşivi
SON YAZILAR