ÖNCE ALTYAPI

ÖNCE ALTYAPI
Anadolu Selçukspor teknik heyeti, yeni sezon kampında önce altyapıdaki oyuncularını takip edecek. Bu sezondan itibaren genç bir kadroyla yola devam etmeyi planlayan yeşil-beyazlılar bu kapsamda çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor

Atiker Konyaspor’un pilot takımı Anadolu Selçukspor, yeni sezonda gençleşmeyi hedefliyor. Tamamen genç oyuncularla kurulu bir kadro ile Spor Toto 2. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan yeşil-beyazlılar, bu kapsamda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Alper Avcı, 7 Temmuz’da başlayacak kamp döneminde altyapı oyuncuları dikkatle izleyerek oyuncular üzerinde titiz gözlem yapacak. Yeni sezon için genç oyuncularla yola devam etmek isteyen temsilcimiz, önceliğini altyapı oyuncularına verecek.

AKÇAY RAPOR VERECEK

Yeşil-beyazlı ekip, birinci etap kamp döneminden sonra Konyaspor’u bekleyecek. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın raporu doğrultusundaki oyuncular Anadolu Selçukspor’a gönderilecek. Geçen sezon takımda fazla süre alamayan ve gelişmesi istenen oyuncular yeni sezonda pilot takımda forma giymesi bekleniyor. Yavru Kartal, yeni sezon için hem Konyaspor’a göndereceği oyuncuların durumunu, hem de oradan gelecek Konyasporlu futbolcuların durumunu bekleyecek.

EKSİK İSTEMİYOR

Öte yandan Anadolu Selçukspor yönetim kurulu, transfer çalışmalarını da yavaş yavaş sürdürüyor. Transfer komitesi izlediği genç oyuncular üzerinde takibini devam ettiriyor. Temsilcimiz, eksik olan mevkilere yapılacak takviyelerle yeni sezon en hazır ve iddialı bir şekilde girmeyi planlıyor. (İbrahim Yapıcı)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.