Abdullah Sadık

Abdullah Sadık

Önce tanışalım Rüveyde hanım

Önce tanışalım Rüveyde hanım

AK PARTİ internet sitesinde AKKADRO başlığını, en altta 25. Dönem Milletvekili Aday Listesi başlığını, karşınıza çıkan il bazında arama motorundan Konya’yı ve onuncu sıradan Rüveyde Gülseren IŞIK ismini seçin. Hatta hiç uğraşmayın ben Rüveyde Hanım ile ilgili tanıtımı kopyaladım ve yapıştırdım. İşte Rüveyde Gülseren IŞIK, “Konya’nın Meram ilçesinde doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji ve Sosyoloji Bölümlerinden mezun oldu. Minnesota Üniversitesinde Sosyoloji dalında doktora yaptı.”.

Tanıdınız mı? Parti böyle tanıtmış. Tanıyamadıysanız Rüveyde Hanım’ın şahsi internet sitesini ziyaret edelim. Adresi http://www.gulserenkozakisik.com şeklinde. Boşuna uğraşmayın, sayfada hanımefendinin isminin KOZAK eklenmiş hali, AK PARTİ’nin iki adet amblemi, “hep birlikte yeni Türkiye” sloganı ve iletişim bilgileri var. Tanışabildik mi? Tanışamadık, araştırmaya devam.

1-062.jpg2-057.jpg

Hanımefendinin twitter hesabı var, twitter.com/gkozakisik şeklinde. Takip ettiği hesap sayısı 38, onu takip edenler 45 adet. Takip edenler arasında AK PARTİ Konya İl Yönetiminden Süheyla ŞAHİN Hanımefendi dışında benim tanıdığım yok. (Süheyla Hanım’ı da bir ara yazarız, kimdir, nedir, çiçek, böcek, kedi sevgisi nereden gelir, siyasete ve partiye neden ve nasıl girmiştir diye.) Sayın Musa ARAT bari sen takibe al hanımefendiyi. Ayıp oluyor. Biz tanımıyoruz, umarım siz tanıyorsunuzdur. Ha bir de unutmadan Rüveyde Hanım twitter hesabından hakkında çıkan dedikoduları yalanlamış. Teşekkür ederiz, içimiz ferahladı.

Olur ya Rüveyde Hanım bu yazıyı okur diye kendisinin bir hatasını düzeltelim. İlim Yayma Cemiyeti Başkanımızın soyadı “İNCİLİ”dir, İncirli değil. Bu konuda bir açıklama yapmak isterseniz, sizi twitter hesabınızdan takip ediyor olacağım. Gerçi “o beni ne kadar tanıyorsa ben de onu o kadar tanıyorum, bir harf hatasını başıma kakmayın” derseniz şaşırmayız. Ama acelemiz yok, öğrenirsin, düzeltirler, öğretirler. Hani bir konuşman sırasında KARATAY ilçesine MEVLÂNA ilçesi dediğin zaman düzelttikleri, öğrettikleri gibi.

Bizim bu tüm yazdıklarımız KONYALI kafasının klavyeye dökülmüş halidir. Yani sizin oradan bakınca çok da önemli olmayabilir. Varırız sandığın başına “tanıdıklarımızdan ne oldu ki, tanıyamadıklarımızdan ne olacak” deriz, oyumuz verir geçeriz. Biz milletvekiline değil, yalnız ve ancak Recep Tayyip ERDOĞAN’a oy veren isminin bile önemi olmayan YOL ARKADAŞLARIYIZ. Bilmem anlatabildim mi?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Abdullah Sadık Arşivi
SON YAZILAR