Orduspor Başantrenörü Deringöl:

Orduspor Başantrenörü Deringöl:
"Ligde kalmak adına Abdullah Gül Üniversitesi'ni yenmekten başka çaremiz yok"

ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 20. haftasında sahasında Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşacak Orduspor, bu maçtan mutlak galibiyet hedefliyor.

Başantrenör Levent Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen aranın takımın toparlanması için iyi olduğunu, yarından itibaren hafta sonu oynayacakları Abdullah Gül Üniversitesi maçı hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

Son haftalarda aldıkları mağlubiyetlerin ister istemez takımın moralini bozduğunu belirten Deringöl, "Bir an önce toparlanmak ve moral bulmak istiyoruz. Şu anda ligde 14'üncü sırada yer alıyoruz. Burası bize hiç yakışmıyor" dedi.

Deringöl, 28 Şubat Pazar günü sahalarında Abdullah Gül Üniversitesi ile oynayacaklarını kaydederek, "Ligde kalmak adına Abdullah Gül Üniversitesi'ni yenmekten başka çaremiz yok. Bunun için çok çalışıp elimizden geleni yapacağız. Rakibimizin önemli oyuncularından bazıları eksik. Bu durumu fırsata çevirip zorlu rakibimizi eli boş göndermek istiyoruz. Bu maçı kazanacak güçte olduğumuzu biliyoruz. Biraz daha gayret edip ve taraftarımızın desteğiyle zor olanı başarmak istiyoruz" diye konuştu.

Ligde üst üste alacakları iki, üç galibiyetin sıralamada her şeyi değiştireceğinin farkında olduklarını vurgulayan Deringöl, "Özellikle mart ayı bizim adımıza çok önemli. Bu ay içerisinde oynayacağımız maçlar kaderimizi belirleyecek" ifadesini kullandı.

Deringöl, stresli bir süreç yaşadıklarını, bu stresin takım oyununa olumsuz yansımaması için tedbirler alacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.