Orduspor basketbolda galibiyet peşinde

Orduspor basketbolda galibiyet peşinde
Genel menajer Karahan: "Ligde kalmamız için Adana ASKİ'yi yenmemiz şart. Dolayısıyla galibiyet için sahaya çıkacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız"

ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 18. haftasında, sahasında Adana ASKİ ile karşılaşacak Orduspor, ligde kalmak adına bu maçı kazanmayı hedefliyor.

Orduspor Genel Menajeri Ozan Gürhan Karahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezonun en önemli maçına çıkacaklarını söyledi.

Adana ASKİ'nin puan tablosunda son sırada yer aldığını ancak bu durumun takımın gerçek gücünü yansıtmadığını belirten Karahan, "Önemli transferler yaptılar ve çok güçlendiler. Onlar da çıkış arıyorlar ama bizim için de çok önemli bir karşılaşma" dedi.

Karahan, takımın galibiyet adına hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüğünü dile getirerek, şunları kaydetti:

"Ligde kalmamız için Adana ASKİ'yi yenmemiz şart. Dolayısıyla galibiyet için sahaya çıkacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tabi ki sadece ASKİ'yi değil, başka maçları da kazanmamız gerekiyor. Sadece saha içindeki mücadeleye değil, tribün desteğine de çok ihtiyacımız var. Bu nedenle taraftarlarımızı, takımını motive etmesi için maça bekliyoruz. Taraftarımızın, gereken desteği maça yansıtacağına inanıyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.