Orhan Avcıoğlu, Balkan Kupası'nı Hedefliyor

Orhan Avcıoğlu, Balkan Kupası'nı Hedefliyor
- Milli rallici Avcıoğlu:"2013 yılında kazandığımız bu yarışta bir kez daha zafere ulaşarak şu anda lider konumda olduğumuz Balkan Ralli Kupası'nı ülkemize kazandırmak istiyoruz"


ANKARA (AA) - Otomobil sporlarında, Toksport WRT'nin genç pilotu Orhan Avcıoğlu, hafta sonu yapılacak Marmaris Rallisi'nde kazanarak Balkan Kupası'na ulaşmayı hedefliyor.

Milli rallici, yazılı açıklamasında, Muğla'da yapılacak Balkan Ralli Kupası'nın final yarışı olan Marmaris Rallisi ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Avcıoğlu, "Marmaris Rallisi, Türkiye'nin en büyük motorsporları organizasyonu olarak dikkati çekiyor. Aynı zamanda kendine has etap karakteriyle en zorlu yarışlardan birisi olarak ön plana çıkıyor. 2013 yılında kazandığımız bu yarışta bir kez daha zafere ulaşarak şu anda lider konumda olduğumuz Balkan Ralli Kupası'nı ülkemize kazandırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Takım arkadaşı Burçin Korkmaz ile kupanın bir önceki ayağı Sırbistan Rallisi'ni kazanarak birincilik koltuğuna oturan Orhan Avcıoğlu, Skoda Fabia R5 ile zorlu toprak zeminli etaplarıyla dikkati çeken Marmaris Rallisi'ni de kazanarak, 17-18 Kasım'da yapılacak Avrupa Ralli Şampiyonası final yarışına katılmayı hedeflediklerini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.