Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:
"AK Parti, verdiği vaatlerin yüzde 80'ini gerçekleştirdi. Verdikleri sözler, AK Parti'nin şerefidir"- "İster bize oy versin ister vermesin bütün vatandaşlarımız, bizim baş tacımız. Onları da kucaklayacağız ve gönüllerini alacağız. Şunu unutmayın, siyaset

AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "AK Parti, verdiği vaatlerin yüzde 80'ini gerçekleştirdi. Verdikleri sözler, AK Parti'nin şerefidir" dedi.

Eroğlu, Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen AK Parti il Başkanlığı İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda, kentte bugün 19 köprü, 1 gölet ve sulama tesisinin temel atma törenini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gittikleri yerlerde vatandaşların kendilerinden köprü istediğini aktaran Eroğlu, "Neticede asıl olan vatandaşların taleplerine karşılık vermektir. Temel atma töreninde vatandaşımızın biri 'Oylarımız helal olsun' dedi. Vatandaşımız bize bir mesaj verdi. Demek ki bize verilen oyların helal edilmesi için gece gündüz çalışmamız lazım" diye konuştu.

Yapılan bütün iş ve yatırımlarda estetiğe ve zarafete önem vermek gerektiğini belirten Eroğlu, şöyle devam etti:

"Yani baktığınız zaman gözü tırmalamasın, 'Ne kadar hoş olmuş' desin. Bakanlık olarak estetik, emniyetli ve ekonomik olmasına dikkat ediyoruz. 'Ucuz etin yahnisi kara olur' derler. Dolayısıyla biz estetik yapacağız, etin yahnisi güzel olacak. AK Parti, verdiği vaatlerin yüzde 80'ini gerçekleştirdi. Verdikleri sözler, AK Parti'nin şerefidir. Bütün bakanlıklar ne söz verildiyse hepsini gerçekleştirmek için çalışıyor. AK Parti, her seçimi daha da ileriye taşıyarak milletin teveccühünü kazanmış bir partidir. Yüzde 63,5 de Afyonkarahisar'a yakışmıyor. Kütahya'yı tebrik ediyorum, 4-0 yaptılar. Biz de önümüzdeki seçimlerde 5-0 yaparız diye düşünüyorum."

- "Ne kadar ziyaret, o kadar hizmet"

Eroğlu, vatandaşların gönlünü almak ve halkla gönül köprüsü kurmak gerektiğini vurgulayarak "Gönül köprüsü kuramıyorsak yolları altınla kaplasak, hiçbir kıymeti yoktur. Bu da böyle bilinmelidir" dedi.

Hizmetten önce gönül almanın önemli olduğunu anlatan Eroğlu, şunları söyledi:

"Vatandaşlarımızın talepleri olabilir. Yanlış talepleri de olabilir. Mutlaka gönül alıp ikna etmemiz lazım. Vatandaşların en büyük talepleri nedir, onları öğrenmek ve yapmak gerekir. Fakir fukara, garip gurebayı ziyaret etmek, duasını almak şarttır. Bir program yapalım. Belediye başkanlarımız, önümüzdeki ay yapılacak toplantıya kadar kaç fakir fukaranın evine gitti, onları bize iletsin. Biz de birinci, ikinci ve üçüncüye mükafat verelim. Ne yatırım istiyorsa yerine getirelim. Bütün teşkilat başkanlarımız ziyaretler yapacak. Ne kadar ziyaret, o kadar hizmet. Sizlerden ricam, gönül alma seferberliği başlatalım."

Eroğlu, eğer bir teşkilatta uyum değil kavga varsa vatandaşın da onlara oy vermeyeceğini dile getirdi. Sevginin şart olduğuna dikkati çeken Eroğlu, şunları kaydetti:

"Birbirinizi sevmedikçe kafi derecede iman etmiş olamazsınız. Eğer bir arkadaşımızın ayağına diken batıyorsa bunu kimse bilmiyorsa yazıklar olsun bize. Arkadaşımızın ayağına diken batıyorsa hepimiz duyacağız, sevgi ağları öreceğiz. İster bize oy versin ister vermesin, bütün vatandaşlarımız bizim baş tacımız. Onları da kucaklayacağız ve gönüllerini alacağız. Şunu unutmayın, siyaset sadece yatırım yapma sanatı değildir. Siyaset, insanların gönüllerini kazanma sanatıdır. Bu böyle biline."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.