Örnek İmam ve örnek Cami Derneği

Örnek İmam ve örnek Cami Derneği
Konya’nın Derbent ilçesinde namazlarını camide eda eden öğrenciler, tarihi mekanlara yönelik gezi ile ödüllendirildi.

Konya’nın Derbent ilçesinde namazlarını camide eda eden öğrenciler, tarihi mekanlara yönelik gezi ile ödüllendirildi. 


Derbent ilçesine bağlı Çiftliközü Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yerleşim merkezinde yaşayan öğrencilere yönelik sömestri tatili başlangıcında bir kampanya düzenlendi.

Kampanya çerçevesinde 15 gün boyunca 5 vakit namazını camide eda ettiği belirlenen öğrenciler, Konya’da bulunan Mevlana Türbesi ve diğer tarihi mekanlara yönelik düzenlenen gezi programı ile ödüllendirildi. Öğrencilere ayrıca çeşitli kıyafetler de hediye edildi.


Çiftliközü Mahallesi Cami İmam Hatibi İbrahim Ceylan, yaptığı açıklamada, sömestri tatilinde din görevlileri olarak öğrencilere yönelik bir kampanya başlattıklarını belirterek, “Kampanyaya sponsor olarak maddi destek cami derneğimiz tarafından karşılandı. Buna göre, tatilde namazlarını camide eda eden 22 öğrencimiz isim isim tespit edilerek ödüllendirildi.

Ödül olarak ise Konya’daki Mevlana Türbesi ve diğer tarihi mekanlara yönelik geziler düzenledik. Ayrıca, bu öğrencilerimize yeni kıyafetler de hediye ettik. Ayrıca, bu kampanyanın sonunda yeni bir kampanya daha başlattık.

15 Şubat tatilinden yaz tatili dönemine kadar 5 vakit namazını yine camide eda eden öğrencilerimizi ise ücretsiz olarak Çanakkale’ye götüreceğiz. Kampanyamız başladı. Kampanya ile amacımız çocuklarımızı küçük yaşlarda camilerde buluşturmak ve cami sevgisini aşılayıp yaygınlaştırmak” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.