ÖRNEK OLACAĞIM

ÖRNEK OLACAĞIM
Konyaspor ile sözleşmesini yenileyen Ömer Ali Şahiner, bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı gururlu olduğunu söyledi. Başarılı oyuncu kendisinden sonra gelecek nesillere örnek bir oyuncu olmak istediğini belirtti

Atiker Konyaspor’un yıldız futbolcusu Ömer Ali Şahiner, sözleşmesini 2 yıl daha uzattığını ve bu imzayı gönülde attığını söyledi. Konya Şekerspor alt yapısında yetişen ve 3 sezondur yeşil-beyazlı formayı başarıyla terleten Ömer Ali, her geçen gün artan performansıyla büyük beğeni topluyor. Hem savunmada hem hücumda oldukça iyi işler başaran 24 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giymiş ve 3 gol 6 asistlik bir performans sergilemişti. Ömer Ali, önceki gün imzaladığı sözleşme ile 2 yıl daha Konyaspor için ter dökecek.

“ÖRNEK OLACAĞIM”

Bu camianın bir parçası olmaktan dolayı gurur duyduğunu dile getiren Ömer Ali Şahiner, Konyaspor’un kendisinin ailesi olduğunu vurguladı. Yeni sözleşme ile 2 yıl daha uzattıklarını söyleyen başarılı oyuncu, “Bu sürede bana inanan, güvenen yöneticilerime, hocalarıma ve taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Başkanımız, yöneticilerimiz ne zaman çağırsa ben bu imzaya hazırdım. Gönülden attık biz imzayı. İnşallah bundan sonraki süreçte de alttan gelen arkadaşlarımıza örnek olarak hem kişiliğimizle hem de sahadaki futbolumuzla Konyasporlu olmanın hakkını vererek en güzel şekilde örnek olmak istiyoruz” dedi.

“LAYIKIYLA TEMSİL EDECEĞİZ”

Çok güzel bir sezonu geride bıraktıklarını ifade eden Ömer Ali, yeni sezonda hem Avrupa’da hem de Türkiye’de üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti. Ömer Ali, “İnşallah yeşil-beyazlı formayla hem ülkemiz adına hem de Konya adına layıkıyla temsil ederiz. Bunun için her şeyi yapmaya hazırız. Daha önce de yaptık, bundan sonrası içinde yapmaya hazırız. Yeni sözleşmemiz hem ülkemiz hem benim hem de kulübüm adına hayırlı olur ve daha nice başarılara hep birlikte koşarız” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.