Ortadoğu'nun son gözdesi Kıvanç !

Ortadoğu'nun son gözdesi Kıvanç !
Belki de 2000'li yıllarda Türk ekranlarının gördüğü en yakışıklı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, yakışıklılığı, sempatisi ve yakaladığı başarıyla sadece ülkemizde değil Arap Emirliklerine kadar adını duyuran Kıvanç Tatlıtuğ hayranları günbegün b
Belki de 2000li yıllarda Türk ekranalrının gördüğü en yakışıklı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, yakışıklılığı, sempatisi ve yakaladığı başarıyla sadece ülkemizde değil Arap Emirliklerine kadar adını duyuran Kıvanç Tatlıtuğ hayranları günbegün büyümekte. Öyleki Kıvanç'ın Arap hayranları ünlüyü görebilmek için Türkiye'ye kadar geliyor!

 
Türk dizilieri bizim ekranlarımızda olduğu kadar yurt dışında da en az burda olduğu kadar sevilmekte ve bunda da oyuncuların etkisi oldukça büyük. Bunlardan son örneği ise Kıvanç Tatlıtuğ olacak gibi gözüküyor. 


 
Uzun senelerdir Lacivert Vasıta Kiralama Şirketinin genel müdürü olan Harun Aktay ülkemizi ziyarete gelen bir çok turistin gelme sebeplerinden biriolarak Kıvanç Tatlıtuğ'u görmek olarak gösteriyor. 
 
Özellikle arap turistlerin ilgisisnin oldukça fazla olduğunu söyleyen Aktay gelen arapların yaklaşık %90'ı Kıvanç Tatlıtuğ'a büyük hayranlık beslediğini ifade etti. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.