Ortaokul Öğrencilerinden Duygulandıran Kitap

Ortaokul Öğrencilerinden Duygulandıran Kitap
Özel Halkalı On Adım Eğitim Bilimleri Ortaokulu öğrencilerinin, Güneydoğu’daki asker ve polislere moral vermek için yazdıkları mektupların kitap haline getirilerek satışa sunulmasıyla elde edilen yaklaşık 12 bin lira, şehit ailelerine bağışlandı

 Özel Halkalı On Adım Eğitim Bilimleri Ortaokulu öğrencilerinin, Güneydoğu’daki asker ve polislere moral vermek için yazdıkları mektupların kitap haline getirilerek satışa sunulmasıyla elde edilen yaklaşık 12 bin lira, şehit ailelerine bağışlandı.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesine gelen Özel Halkalı On Adım Eğitim Bilimleri yöneticileri ile öğrencilerini makamında kabul etti.

Kendisine "İsimsiz Kahramanlara Mektuplar" kitabını takdim eden öğrencilere teşekkür eden Çalışkan, "Kitabın bir kısmını okuyabildim. Ama çok duygulandım. Çocuklarımızın, yaşadığımız süreci iyi anlaması ve yaşadığımız sıkıntıları bu yaşta fark edebilmeleri beni çok sevindirdi." dedi.

Çalışkan, "Bu kitap bana şunu anlatıyor; Bizim ortaokul öğrencilerimizin siyaseti, dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeleri çok yakından takip ettikleri. Bu beni çok mutlu etti. Tabii burada asker ve polislere yazılmış mektuplar var. Çok güzel bir fikir. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Terörün Türkiye’nin kaderi olmadığını aktaran Çalışkan, şunları söyledi:

"Biz bunu çözeceğiz. Terörle ilgili devlet büyüklerimiz başta olmak üzere bu işle ilgilenen tüm devlet yetkilileri çok kararlı. Bu terör bizim kaderimiz değil ve hayatımızdan çıkartacağız. Bu ülkenin terör diye bir gündemi olmayacak. Bu çok uzak bir zamanda olmayacak. Hep beraber göreceğiz. Çünkü çok kararlı bir şekilde terörü bu ülkeden söküp atacak karar alındı en üst seviyede alındı. Terör bizim gündemimizden çıkacak. Sizlerin bilimle gündeme gelmeniz sağlanacak."

Özel Halkalı On Adım Eğitim Bilimleri Ortaokulu Müdürü Tuncay Tren ise "Onları unutmadıklarını belli etmek için öğrencilerimiz mektuplar yazdı. O bölgede görev yapan güvenlik güçlerimize moral veren mektuplar. Ve bu mektuplar kitaplaştırıldı. Satışından elde edilen yaklaşık 12 bin lirayı da şehit ailelerine bağışlıyoruz." dedi.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.