Osman Kahveci Heyelan Bölgesini İnceledi

Osman Kahveci Heyelan Bölgesini İnceledi
Karabük’te Kurtuluş Mahallesi Dolunay Sokak’ta yağmurun etkisi ve su deposundan sızan su sonrası meydana gelen toprak kayması sonrası,17 ev boşaltılarak mühürlendi.AK Parti Karabük Milletvekili Osman...

Karabük’te Kurtuluş Mahallesi Dolunay Sokak’ta yağmurun etkisi ve su deposundan sızan su sonrası meydana gelen toprak kayması sonrası,17 ev boşaltılarak mühürlendi.

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürü Dr. Gazanfer Erbay ve Mahalle Muhtarı Murat Ermiş ile birlikte heyelan yerinde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Kahveci,İl Afet ve Acil Durum Müdürü Dr Gazanfer Erbay’dan bilgiler aldıktan sonra evlerini boşaltan vatandaşlarla görüştü.

Kahveci, gelen ihbar üzerine inceleme sonrası evlerin birçoğunu boşaltılması sonucu can kaybı yaşanmamasının önemli olduğuna dikkat çekerek, “Herhangi bir can kaybı olmadı. Evlerini boşaltanlar için kira yardımı yapılamaya başlandı. Valilik ve Belediye gerekli çalışmaları başlatmışlar. Kira yardımlarının devam etmesinin yanında vatandaşların kentsel dönüşüm veya afet evlerine yerleştirilmesi konusunda yetkililerle görüşeceğim” dedi.

Evlerinden eşyalarını almaya çalışan vatandaşlar ise yardım beklediklerini ve kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmesi için destek beklediklerini yineledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.