Osmangazi Köprüsü'nde bayram yoğunluğu

Osmangazi Köprüsü'nde bayram yoğunluğu
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım tarafından dün açılışı yapılan ve bayram süresince ücretsiz olacağı açıklanan Osmangazi Köprüsü sürücülerin tercihi oldu

Ramazan Bayramı öncesinde yola çıkan tatilciler, dün hizmete açılan Osmangazi Köprüsü'nde zaman zaman yoğunluk oluşturmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından dün açılışı gerçekleştirilen ve bayram süresince ücretsiz olacağı açıklanan, köprüden araç geçişleri sürüyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü sayesinde İzmit Körfezi 4-6 dakikada geçiliyor.

Denizden Körfez geçişinin yapıldığı Eskihisar Feribot İskelesi'nde ise araç yoğunluğu yaşanmıyor.

Bölgede işletmecilik yapan vatandaşlar, uzun zamandır feribot iskelesinin bu kadar sakin görüldüğünü belirterek, bayram süresince ücretsiz olmasının vatandaşları Osmangazi Köprüsü'ne yönlendirdiğini kaydetti.

Bu arada, dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4'üncü sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nü kullanan sürücülerin, zaman zaman araçlarını durdurarak, özçekim yaptıkları görüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.