Oto hırsızlık zanlıları adliyeye sevk edildi

Oto hırsızlık zanlıları adliyeye sevk edildi
Küçükçekmece'de bir benzin istasyonunda otomobil çaldıkları iddiasıyla gözaltına 3 kişi adiliyeye sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Küçükçekmece ilçesinde bir benzin istasyonunda kendisini görevli olarak tanıtıp teslim aldıkları anahtar ile otomobili çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre 5 Mayıs'ta, Atilla Pınar ile Ceyhan Pınar çifti otomobilleriyle Sefaköy'de bir akaryakıt istasyonuna gitti. Atilla Pınar, istasyondaki ofise gittiği esnada, kendisini görevli olarak tanıtan bir kişi otomobilde oturan Ceyhan Pınar'dan anahtarı istedi.

Yaşlı kadın anahtarı verdikten sonra eşinin yanına gitmek üzere otomobilden indi. Bu sırada aracı çalıştıran kişiden şüphelenen yaşlı kadın şüphelinin olay yerinden kaçmasını engellemeye çalışırken otomobil ayağının üzerinden geçti. Şüpheli, olay yerinden uzaklaşarak kaçtı.

Ayağı ezilen Ceyhan Pınar'ın kaldırıldığı hastanede ayağının kırıldığı belirlendi, tedaviye alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Akaryakıt istasyonundaki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin kimliğini tespit etti.

Ayağı kırıldığı için ifadesi alınamayan Ceyhan Pınar'ın, dün Asayiş Şube Müdürlüğü'ne tekerlekli sandalye ile geldiği görüldü.

Esenyurt'ta belirlenen adrese operasyon düzenleyen polis, şüpheli Barboros Yusuf U. (29), F.G (33) ve D.K'yı (26) yakaladı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.