Otobüse atılan molotofkokteyli güvenlik kamerasına yansıdı

Otobüse atılan molotofkokteyli güvenlik kamerasına yansıdı
GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te halk otobüsüne molotofkokteyli ile gerçekleştirilen saldırı, araç içerisindeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Vatan...

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te halk otobüsüne molotofkokteyli ile gerçekleştirilen saldırı, araç içerisindeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Vatan Mahallesi Şanlıdere Caddesi'nde 31 Ocak'ta seyir halindeki özel halk otobüsüne kimliği belirlenemeyen kişi tarafından molotofkokteyli atıldı. Otobüsteki güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda, aracın ön camı kırıldı.

Otobüs şoförü Mustafa Taşdemir, sokakta bir kişinin molotofkokteyli attığını belirterek, "İlk önce ben görmedim, yanımda oturan yolcu fark etti. Sokak içerisinden bir kişi molotof attı. Aracın ön tarafından alev çıktı. Çarpmanın etkisiyle aracın ön camı kırıldı. Hemen aracı durdurdum, ben ve yolcular araçtan indik. Allah'tan yangın çabuk söndü. Ön camı kırıldı ama çok şükür ciddi bir zarar yaşanmadı. Cana geleceğine mala gelsin. Allah korusun pencereden içeriye girseydi daha büyük sıkıntılar yaşanabilirdi" dedi.

60. Yıl - İstiklal güzergahında sefer yapan otobüslerinin durak başkanı Şerif Çokay da bölge halkına hizmet eden şoför arkadaşların benzeri sıkıntıları zaman zaman yaşadığını ifade ederek, yetkililerden yardım istedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.