Otobüste yer istedi yumruk yedi o anlar kamerada

Otobüste yer istedi yumruk yedi o anlar kamerada
Kadıköy'de toplu taşıma aracına binen Reyhan Demirtaş isimli bir kadın, yer istediği adamın yumruklu saldırısına uğradı.

Kadıköy'de toplu taşıma aracına binen Reyhan Demirtaş isimli bir kadın, yer istediği adamın yumruklu saldırısına magruz kaldı. O anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Kadıköy Göztepe köprüsü civarında, saat 20.30 esnalarında meydana geldi. İddiaya göre, Reyhan Demirtaş(39) isimli kadın, iş çıkışında evine gitmek üzere İETT'ye ait 320A numaralı otobüse bindi. Otobüsün içinde Muhammer isimli şahıstan yer talep etti. Bunun üzerine aralarında tartışma meydana çıktı. Tartışmanın büyümesiyle bir aniden öfkelenen Muhammer isimli kişi ayağa kalkarak Reyhan Demirtaş'ın sol gözüne yumruk ve tekme attı. Saldırı anında otobüsün içinde olan bir polis memuru durumu sakinleştirmek istedi. Saldırgan şahıs polis memuru tarafından sakinleştirildi. Olayın olduğu anlar ise İETT otobüsünün kamerasına anbean kaydedildi. Saldırıya uğrayan Reyhan Demirtaş ise karakola giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Saldırıya uğrayan talihsiz kadın, "Göztepe Köprüsü'nden otobüse bindim. Ufak bir çocuk vardı. Hanımefendi çocuğunun kucağına alınamayacağı söyledi. 7-8 yaşlarındaydı. Yer arıyordum. Dizimden rahatsızım, yer aradım. Baktım 3-4 yaşında bir çocuk var, bir adamın yanında. Adamdan müsaade talep ettim. "Çocuğunuzu kucağınıza alır mısınız, oturmak istiyorum" dedim. İçimizde bir konuşma yaşandı. Dedi ki engelliler, yaşlılar ve hamileler oturur diye bana tepki gösterdi. Ben de çocuk küçük sizin kucağınıza oturabilir dedim. O an bir anda gözüme yumruğu bir vurdu. Sonra karın boşluğuma tekme attı. Gözüme vurduğu an yıldızlar oluştu. Bana vurunca midem bulandı nefesim kesildi. Bir polis memuru vardı otobüsün içinde bana kartını gösterdi müdahale etti. Herkes beni orada mertçe korudu. Polis çağırın dedim. Maddi manevi tazminat davası açtım. Karakola gittim şikayetçi oldum" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.