Otomobil evin bahçesine uçtu: 1 ölü, 3 yaralı

Otomobil evin bahçesine uçtu: 1 ölü, 3 yaralı
Üsküdar'da kontrolden çıkan bir otomobilin evin bahçesine uçması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Üsküdar Bestekar Selahattin Pınar Sokak'ta meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 67 FA 734 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak bir evin bahçesine uçtu. Kazada bahçede oturan aynı aileden 7 kişi büyük şok yaşadı. Kazada Serpil Dener (58) hayatını kaybederken, aynı aileden Nuri Evliyazade, Leyla Argon ve Hülya Kaptan yaralandı. Yaralıları olay yerine gelen ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın görgü tanıklarından Orhan Argon, "Aileyle birlikte sohbet ederken bir ses geldi yukarıdan. Araba üstümüze düştü 7 kişi altında kaldık. Ortanca ablamı kaybettik vefat etti. Büyük ablam ve annem hastanede. Kayınpederim hastanede şu an yatıyorlar. Büyük bir ihtimal freni patladı diye tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.