Otomobil Hırsızları Güvenlik Kamerasında

Otomobil Hırsızları Güvenlik Kamerasında
Şanlıurfa'da bir otomobili çalan iki kişi güvenlik kamerasına yakalandı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da bir otomobilin çalınma anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

Alınan bilgiye göre, merkez Eyyübiye ilçesinde bir otomobilin çalındığı ihbarı üzerine bölgede inceleme yapan ekipler, bir güvenlik kamerası görüntülerinden, otomobili çalan kişilerin eşkalini tespit etti. 

Görüntülerde, bir erkeğin park halindeki otomobilin arka kapısıyla bir süre uğraştıktan sonra açıp içeri girdiği, bir süre içinde kaldığı aracı çalıştıramayınca da araçtan ayrıldığı görülüyor.

Bir süre sonra bir kadınla geri geldiği görülen görüntülerde, şüphelinin kadın arkadaşıyla aracı itekleyerek hareket çalıştırıp bölgeden uzaklaştığı görülüyor.  

Görüntülerden şüphelilerin kimlik bilgilerine ulaşan ekipler, düzenledikleri operasyonda, H.T. (16) ve F.T. (15) adlı şüphelileri Eyyüp Peygamber Caddesi üzerinde gözaltına aldı. 

Emniyette sogulanan ve çok sayıda sabıka kayıtları bulunduğu belirtilen şüphelilerin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.