Otomobile çarpan motosiklet sürücüsü öldü

Otomobile çarpan motosiklet sürücüsü öldü
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen kazada bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen kazada bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. 
Edinilen bilgiye göre, 16 VP 610 plakalı motosikleti ile Bursa istikametine giden Tuncay Pınar, kaymakamlık lojmanını geçtikten sonra, önünde seyreden 77 ET 115 plakalı otomobile arkadan çarptı. Devrilen motosikletten savrulan 30 yaşındaki genç ana yolun ortasına düştü. Yaralıya ilk müdahaleyi yoldan geçen sürücüler yaptı. Pınar, 112 ambulansıyla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından Bursa’ya sevk edilen genç motosiklet sürüsü kurtarılamadı.
Hastaneye akın eden yakınları göz yaşlarına boğdu.
Otomobil sürücüsü M.K, olay yerinden uzaklaştıktan yaklaşık bir saat sonra polisin telefon etmesi üzerine Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Sürücü, ifadesinde, kazaya sebep olmadığını, aynadan olayı fark ettiğini, ancak kendisiyle alakası olmadığını düşünerek yoluna devam ettiğini söyledi. Otomobilinin arkasında ise motosiklete ait izler tespit edildi.
Öte yandan kazadan sonra devrilen motosiklete çarpan iki otomobilin sürücüsünün de ifadeleri alındı. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.