Otomobilin çarptığı yaşlı kadın öldü

Otomobilin çarptığı yaşlı kadın öldü
Konya’da marketten aldığı balıkları evine götüren yaşlı bir kadın, yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, saat 16.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, marketten balık aldıktan sonra evine giden kimliği belirlenemeyen yaşlı bir kadına, trafiğin yoğun olduğu caddeden yolun karşısına geçmek istediği sırada Mustafa B. (41) idaresindeki 42 BYK 07 otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan yaşlı kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası otomobil sürücüsü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza nedeniyle aksamaların meydana geldiği araç trafiği kontrollü bir şekilde sağlandı. Yaşlı kadının cesedi, savcı ve polisin yaptığı incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis hayatını kaydeden yaşlı kadının kimliğinin tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Öte yandan, otomobilin yaşlı kadına çarpma anı yakınlarda bulunan bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde kaldırımdan inip yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı kadına, bu sırada hızla gelen otomobilin çarptığı görülüyor.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.