Otomotivin kalbi Konya’da atacak

Otomotivin kalbi Konya’da atacak
Konya Sanayi Odası, 28-29 Mart’ta sektörün tüm aktörlerini 5.kez Konya’da bir araya getiriyor. Elektrikli otomobiller sergisinin de açılacağı OSEG’de yerli otomobil ve geleceğin otomobilleri masaya yatırılacak

Konya, uluslararası bir otomotiv konferansına daha hazırlanıyor. Konya Sanayi Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen ve dünyanın pek çok ülkesinden sektör temsilcilerinin katılacağı OSEG (Uluslararası Otomotiv Sektörünün Geleceği) konferanslarının 5’incisi 28 Mart’ta başlayacak.

İki gün sürecek konferans hakkında bilgi veren Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, otomotiv sektörünün Konya ekonomisi için önemine değinerek, “Sektörümüzün uluslararası kabiliyetinin artması ve sektörde yeni işbirlikleri geliştirilmesi amacıyla oda olarak pek çok çalışma yürütüyoruz. OSEG konferansları da bu çalışmalardan birisi. 2010 yılından bu yana düzenlediğimiz OSEG konferanslarının 5’incisini önümüzdeki ay, 28-29 Mart’ta Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. OSEG 2018 konferansımızın bu yılki teması Otomotivde Yenilikçi Teknolojiler şeklinde. İki gün boyunca dört oturum şeklinde gerçekleştirilecek konferansımız kapsamında ayrıca firmalarımıza çeşitli dallarda kalite ödülü de vereceğiz” şeklinde konuştu.

kso-baskani-kutukcu.jpg

ELEKTRİKLİ OTOMOBİL SERGİSİ AÇILACAK

Konya Sanayi Odası tarafından düzenlenen OSEG konferanslarının ilki 2010 yılında ‘Ar-Ge ve İnovasyon’ temasıyla, ikincisi 2012 yılında ‘Elektrikli Otomobil’ temasıyla, üçüncüsü 2014 yılında ‘Yerli Motor’ temasıyla, dördüncüsü 2016 yılında “Yerli Otomobil” temasıyla gerçekleştirilmişti. Önümüzdeki ay ise “Yenilikçi Teknolojiler” temasıyla gerçekleştirilecek OSEG konferansı kapsamında, elektrikli otomobil sergisi de açılacak. (M. Niyazi Uyanık)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.