Oturarak Voleybol Ligi

Oturarak Voleybol Ligi
- İkinci etap müsabakaları 16-21 Mayıs tarihlerinde Zonguldak'ta yapılacak


ZONGULDAK (AA) - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol Ligi'nin ikinci etap müsabakaları 16-21 Mayıs tarihlerinde Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde gerçekleştirilecek.

Adana, Ankara, Karabük, Diyarbakır ve Zonguldak gibi illerden 10 takımın katılacağı müsabakalar, 16 Mayıs'ta düzenlenecek teknik toplantının ardından başlayacak.

Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl ilk defa düzenlenen ligin ikinci etap müsabakalarının Zonguldak'ın ev sahipliği yapmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Ligin Fethiye'de düzenlenen ilk etap müsabakalarını 6'ncı sırada tamamladıklarını aktaran Korkut, "15 bedensel engelli arkadaşımızla kurduğumuz oturarak voleybol takımımız, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Hedefimiz, bu yıl ilk 3 arasına girmek, onun için arkadaşlarımız ellerinden geleni yapacaklar. " diye konuştu.

Oyunculardan Ramazan Ulupınar ise voleybol oynamayı çok sevdiğini dile getirerek, "Bedensel engelli biri olarak ilçemizde böyle bir takım kurulmasından dolayı çok mutluyum. Takımımızda çok güzel bir arkadaşlık ortamı var." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.