Öykü Serter: 'Çocuk sahibi olmaktan korkuyorum'

Öykü Serter: 'Çocuk sahibi olmaktan korkuyorum'
Ekranların başarılı ismi Öykü Serter, MAG Temmuz sayısı için gerçekleştirdiği özel röportajında kendisi ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Radyoculuktan ekranlara geçiş serüvenini paylaştığı röportajında Serter, özel hayatına kimseyi kolay kolay alamadığını belirterek evlilik ve çocuk ile ilgili ise, “Evlilik belki de benim fıtratımda yok. Çocuk sahibi olmaktan korkuyorum” dedi.

Acun Ilıcalı ile Show Tv’de birlikte yayın yaptıkları zamanda montaj için nasıl kavga ettiklerini anlatan tatlı sert sunucu, Ilıcalı’yı gıpta edilecek bir başarı hikayesi olarak tanımladı. Serter, günlük hayatında kıyafet seçimlerinde maskülen evde ise sade bir tarzı olduğunu, pişmanlıkların hazmedildikçe tecrübeye çevrileceğini söyledi. Sert duruşunun bazı formatların getirdiği bir durum olduğunu belirten maceraperest sunucu, bu yaz gerçekleştireceği projesinin sürprizini MAG Temmuz sayısında paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.