Oyun skora yansımadı

Oyun skora yansımadı
2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, ligin 5. hafta karşılaşmasında kendisi gibi zirve mücadelesi veren Şanlıurfaspor’u konuk etti. Yeşil-beyazlılar karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılarak haftayı 7 puanla 8. sırada tamamladı

Atiker Konyaspor’un TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, ligin 5. hafta karşılaşmasında kendisi gibi zirve mücadelesi veren Şanlıurfaspor’u konuk etti. Yavru Kartal karşılaşmanın 2. dakikasında Muhammed Gönülaçar’ın attığı golle müsabakada 1-0 geriye düştü. Erken golün şokunu kısa sürede atarak oyuna ortak olan yeşil-beyazlılar, bu kez müsabakanın 33. dakikasında Hüseyin Kala’nın golüne engel olamadı ve rakibi karşısında 2-0 mağlup duruma geçti. Müsabakanın ilk yarısı konuk ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile sona ererken, yeşil-beyazlılar 80. dakikada Ayberk Altan’ın golü ile farkı yeniden 1’e indirdi. Karşılaşmanın son 10 dakikasında rakip kaleyi sıkça şut yağmuruna tutan Anadolu Selçukspor, topu ağlara gönderemeyince müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı.

HAFTAYI 8. SIRADA TAMAMLADI

Ligin 5. hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor’u konuk eden Anadolu Selçukspor, rakibine 2-1 mağlup olarak 7 puanda kaldı. Yeşil-beyazlılar bu sonuçla birlikte haftayı 8. sırada tamamladı.

ALİ ÇAMDALI YALNIZ BIRAKMADI

Atiker Konyaspor’da kadro dışı bırakılan kaptan Ali Çamdalı, Anadolu Selçukspor’u Şanlıurfaspor maçında yalnız bırakmadı. Başarılı futbolcu müsabakayı Altyapı Atletik Performans Antrenörü Öner Yurtgüven ile birlikte protokol tribünden takip etti. Öte yandan Konyaspor kaleci Serkan Kırıntılı da müsabakayı takip edenler arasındaydı.

ALPER AVCI YERİNDE DURAMADI

Anadolu Selçukspor’un başarı teknik direktörü Mustafa Alper Avcı, Şanlıurfaspor maçında adeta her yerinde duramadı. Başarılı teknik adam müsabakanın başından sonuna kadar oyuncularına direktifler verdi.

Haber:Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.