Oyun skora yansımadı

Oyun skora yansımadı
Uzun bir süre taraftarından ayrı kalan Konyaspor, ligin 12.haftasında Antalyaspor’u konuk etti. Yeşil-beyazlılar Fofana ile 1-0 öne geçse de konuk ekip Eto'o ile beraberliği sağladı

Atiker Konyaspor’un, Süper Lig’in 12. hafta karşılaşmasında Antalyaspor’u konuk etti. Kendi saha ve seyircisi önünde oynanan karşılaşmaya etkili başlayan yeşil-beyazlılar, 75. dakikada Fofana’nın golü ile 1-0 öne geçti. Konuk Antalya 88. dakikada Eto'o ile beraberliği sağlarken, maç beraberlikle sona erdi. Konyaspor puanını 11’e çıkardı.

SAVUNMADA ALİ-SELİM İKİLİSİ

Anadolu Kartalı Konyaspor’un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Antalyaspor maçında stoperde Ali Turan ve Selim Ay ikilisine yer verdi. İkili maç boyunca gösterdiği performansla göz doldurdu.

KAPTAN DAHA OFANSİF

Konyaspor’un takım kaptanı Ali Çamdalı, Antalyaspor maçında daha ofansif bir görüntü çizdi. Takımını atağa kaldırma noktasında da ektili paslar veren Çamdalı, takımın yıldızlarından birisi oldu.

AMİR FORMA GİYDİ

Sakatlıktan döndükten sonra bir türlü forma şansı bulamayan Amir Hadziahmetovic, dün uzunca bir aradan sonra forma giydi. Başarılı futbolcu karşılaşmanın ikinci yarısında Ömer Ali Şahiner’in yerine oyuna girdi.

FOFANA’YA BÜYÜK İLGİ

Yeşil-beyazlı taraftarlar, Antalyaspor maçında ısınan Moryke Fofana’ya büyük ilgi gösterdi. Yeşil-beyazlı taraftarlar başarılı futbolcu ile sürekli fotoğraf çekindi.

fofana.jpg

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Konyaspor taraftarı, 5 maçlık cezanın ardından Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki yerini aldı. Yeşil-beyazlı taraftarlar Antalyaspor maçında 90 dakika boyunca takımını destekledi.

tarafatar.jpg

NAİM SÜLEYMANOĞLU UNUTULMADI

Atiker Konyaspor, bugün hayatını kaybeden milli halterci Naim Süleymanoğlu’nu da unutmadı. Yeşil-beyazlı merhumu ‘Efsaneler Ölmez’ sloganıyla yad etti.

dsc_4792.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.