Özaltun'dan emniyet teşkilatına ziyaret

Özaltun'dan emniyet teşkilatına ziyaret
Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başsağlığı ziyaretinde bulundu.

 Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Başkan Özaltun, beraberindeki Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ile birlikte İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Sefa Mercan'ı makamında ziyaret etti. İstanbul Sultanbeyli'deki çatışmada şehit düşen ve dün toprağa verilen Konyalı Bomba İmha Uzmanı ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken'in haince bir saldırı sonrası şehit düştüğünü belirten Özaltun, son dönemde Türkiye genelinde PKK ve diğer terör örgütleri tarafından polis, asker ve vatandaşlara yönelik bu tür saldırıların arttığına vurgu yaptı.
Bu tür olayların son bulmasını ve ülkenin yeniden huzur dolu günlere kavuşmasının en büyük arzuları olduğunu ifade eden Özaltun, "Türkiye'nin gelişmesini ve büyümesini istemeyen dış güçlerin bu süreçte farklı maşalar dediğimiz terör örgütlerini kullanarak, bu tür haince saldırılarını devam ettirmesi ve şehit haberlerinin peş peşe gelmesi bizleri büyük acılara sürüklüyor. Gönlümüz tabi ki bu olayların bitmesi yönünde. Beyşehir'de İlçe Belediyesi olarak Beyşehir'in güvenliği ve huzuru noktasında yapabileceklerimizi konuşmak üzere buradayız. Ayrıca, şehit emniyet müdürümüze ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı, ailesine Allah'tan sabırlar diliyorum" dedi.
Emniyet Müdür Vekili Mercan ise, "Teşkilatımızın, milletimiz ve devletimizin başı sağ olsun. Son dönemde hayatlarını kaybeden gerek polis, gerekse asker şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına Allah'tan sabırlar diliyorum. Başkanımız ve Başkan Yardımcımıza da bu nazik ziyareti ve ince düşüncesinden dolayı de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.