Özcan Sert: Lige 3 puanla başlamak istiyoruz

Özcan Sert: Lige 3 puanla başlamak istiyoruz
Konya Süper Amatör Lig ekiplerinden Beyşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Özcan Sert, bu hafta sonu oynanacak Seydişehir Belediyespor maçı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Mavi-beyazlı kulübün başarılı teknik adamı, deplasmanda oynanacak bu karşılaşmadan galip gelerek yeni sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

‘TAKIMDAN MEMNUNUM’

Bu sezon takıma 11 oyuncu kazandırdıklarını ifade eden Özcan Sert, “Biliyorsunuz ki bu sezon daha güçlü bir hale geldik. Transfer döneminde 11 oyuncuyu kadromuza kattık. Yaklaşık 55 günlük bir hazırlık sürecinden geçtik. Şu ana kadar olan süreçten gayet memnunum. Arkadaşlık ortamı uyum sorununun çabuk aşılmasını sağladı. Her şey çok güzel ve yerinde” dedi.

YUSUF ÇETİN İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Yiğithan Özdemir’in sağlık sorunları nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kaldığına değinen Özcan Sert, “Biliyorsunuz ki takımımızın güzide oyuncularından Yiğithan Özdemir talihsiz bir şekilde futbola veda etmek zorunda kaldı. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Kadrodaki boşluğu ise Kayserispor U19 takımından Yusuf Çetin’i alarak doldurduk. O da takıma uyum sağlamış durumda” diye konuştu.

‘KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ’

Bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Seydişehir Belediyespor maçı hakkında da konuşan Sert, “Seydişehir takımı geçtiğimiz sezon kendi evinde çok puan toplayan bir takımdı. Bu sezon da kendi evlerinde etkili olmak isteyeceklerdir. Ama biz gerçekten çok iyi bir takımız. İnşallah rakibimiz karşısında galip gelerek lige 3 puanla başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.