Özdilek: Kazanabiliriz

Özdilek: Kazanabiliriz
Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve takım kaptanı Ali Çamdalı, Salzburg maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısına katıldı. İkili, yarın oynanacak karşılaşma öncesinde galibiyete kenetlendiklerini ifade etti.

Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve takım kaptanı Ali Çamdalı, UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda oynanacak Salzburg maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısına katıldı. İkili, yarın oynanacak karşılaşma öncesinde galibiyete kenetlendiklerini ifade etti.

‘ÇOK YOL ALDIK’

Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “5 gündür takımımla birlikteyim. Avrupa maçlarında kazanmak ve ülke ve şehir için ciddi önem taşıyor. Yarın oynanacak Salzburg maçından iyi bir sonuç almak gelecek Marsilya maçının önemini daha da arttıracak. Son maçımızı kazanarak geldik. İstikrarlı bir şekilde bu maçımızı da kazanmak istiyoruz. Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Onların da ciddi zafiyetleri var. Bunları en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Oyunculuk dönemimde ofansif oynamayı severdim. Takımım da öyle olacak” dedi.

‘İYİ BİR SONUÇ İSTİYORUZ’

Konyaspor takım kaptanı Ali Çamdalı ise, “Salzburg maçı gerçekten zor geçecek. Gruptan çıkmak için sahada iyi mücadele eder, ilk golü biz bulursak maça istediğimizi yansıtırız diye düşünüyorum. Umarım istediğimiz sonuçla buradan ayrılırız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.