Özge Yapı "39. İstanbul Yapı Fuarı"nda

Özge Yapı "39. İstanbul Yapı Fuarı"nda
Özge Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Burcu Doğan, "İnsanlar artık çok katlı yapılarda oturmaktan çok sıkıldılar. Müstakil bir hayatı özlemeye başladılar." dedi

Özge Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Burcu Doğan, "İnsanlar artık çok katlı yapılarda oturmaktan çok sıkıldılar. Müstakil bir hayatı özlemeye başladılar." dedi.
Doğan, "39. İstanbul Yapı Fuarı"nda, hazırladıkları müstakil ev tasarımları hakkında bilgi vererek, "Özge Yapı fuardaki stand tasarımını kendi yaptı. Mavi boncuk gibi hazır bir prefabrik bina getirdik. Ülkemizde ve yurt dışında bir çok bölgede insanların yaşam tarzlarını tamamen değiştirmeyi hedeflemiştik, bununla yola çıkmıştık. Dört mevsim huzur ve güvenle kullanabileceğiniz bu binalar Ege'nin ve Akdeniz'in mavisiyle birlikte yaşam tarzlarını da yanında getiriyorlar. Bu sene yapı fuarı hareketli ve canlı başladı. Biz kendi tasarımımız, kendi özgün mimarimizle insanlara farklı alternatif projeler oluşturmaya devam ediyoruz. Bu sene de bunun güzel bir örneğini hazırladık. Müşterilerimizden çok olumlu mesajlar aldık." diye konuştu.
İnsanların şehir hayatındaki yaşadıkları zorluklara da değinen Doğan, "İnsanlar artık çok katlı yapılarda oturmaktan çok sıkıldılar. Müstakil bir hayatı özlemeye başladılar. Ege'de gördüğünüz sıcaklığı ve samimiyeti evlerinize de taşımaya başladık. Bizim yapılarımızda özgün tasarımlar çok önemli. Bizim standart projelerimiz olduğu gibi isteğe bağlı proje çalışması da yapabiliyoruz. Hem seri üretim yapan hem de butik projeler hazırlayan bir firmayız. Müşterilerimiz hayallerindeki evleri getiriyorlar, biz de bunları hayata geçiriyoruz. Hayallerini binanın özelliklerine bağlı olarak 10 günden başlayarak 30 güne kadar istedikleri mekanları tasarlıyoruz, uyguluyoruz ve montajlarını yapıp teslim ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
Özge Yapı, kendi tasarımı ve malzemeleriyle inşa ettiği Ege sahil evi konseptli standıyla fuar ziyaretçilerinin ilgisini çekti. İstenilen yerde, istenilen projeyle, modern mimariden klasik mimariye istenilen özelliklerde farklı seçenekler sunan şirketin vizyonu, Türkiye'nin yapı sistemini ve yapı kültürünü değiştirmek.
Şirket, "4 mevsim huzur, hayat boyu güven sloganı" ile prefabrik konutların da çehresini değiştirerek, kaynaksız yapı teknolojisi, fibercement cephe kaplamaları ve butik konut projeleriyle prefabrike yeniden şekil vermeyi amaçlıyor.
Sibirya’dan, Güney Afrika’ya, Katar’dan Güney Amerika’ya kadar 6 kıtada 80 den fazla ülkeye ihracat yapan Özge Yapı, Hekim Holding bünyesinde faaliyet gösteriyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.