Özgü Namal Yeteneksiz mi?

Özgü Namal Yeteneksiz mi?
Yetenek Sizsiniz Türkiye'de ayrılan sürpriz isim Özgü Namal mı? Özgü Namal gerçekten ayrıldı mı?

ürkiye'nin sevilen sanatçısı Özgü Namal, Acun Ilıcan'ın sunuculuğunu yaptığı TV8 kanalında yayınlanan Yetenek Sizsiniz programından kendi isteğiyle mi ayrıldı yoksa sebep başka mı? Peki yerine gelen jüri üyesi kim oldu?

Yeni sezona yeni jüri üyeleri ile giren Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması, jüri üyelerinin beğenilmesi ile çok konuşulmuştu. Murat Boz ve Özgü Namal'ın kadroya girmesinin ardından jüri üyesi sayısındaki artıkş oylamada kafa karıştırır gibi olsa da yarışmanın gidişatı açısından olumlu yönde ilerliyordu.

Özellikle Murat Boz ve Özgü Namal'ın esprili tavrı ile keyifli dakikalar geçiren yarışmacılar, performans sergilerken daha çok keyif alıyordu.Fakat son anda çıkan haberler birlikte Özgü Namal'ın jüriden ayrıldığı iddiaları ortaya atıldı. Ancak ünlü ismin rahatsız olduğu için jüriye katılamadığı ve istirahat ettiği ortaya çıktı. 

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının yeni bölümünde neler yaşanacak? Acun Ilıcalı bu konu hakkında açıklama yapacak mı? Kısa süre içinde cevap alacağız. Demet Evgar artık Yetenek Sizsiniz jurisi mi olacak?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.