CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'na "Başıma bela oldu. Beni İmamoğlu'ndan kurtar" demiş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'na "Başıma bela oldu. Beni İmamoğlu'ndan kurtar" demiş
Enver Aysever, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu’na "Beni Ekrem İmamoğlu'ndan kurtarın" dediğini söyledi.

CHP'ye yakılığı bilinen Enver Aysever, Özgür Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu’na "Beni Ekrem İmamoğlu'ndan kurtarın" dediğini ifade eti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partinin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile geçtiğimiz hafta Ankara'da görüşmüştü.

Görüşmeyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İddianın sahibi CHP'ye yakılığı bilinen Enver Aysever.

Ssosyal medya kanalındaki videosunda Aysever, Özgür Özel'in görüşmede Kemal Kılıçdaroğlu’na "Genel başkanım beni bu adamdan (Ekrem İmamoğlu) kurtarın" dediğin söyledi.

"YALANSINLAR, ISPATLARIM"

Enver Aysever sözleeiyle ilgili, "İstedikleri kadar yalanlasınlar. Bunu şahitleriyle her yerde ıspatlarım" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU, ÖZEL'E 'TUNÇ SOYER' İÇİN TALİMAT VERMİŞ

Ekrem İmamoğlu'nun Özgür Özel'e Tunç Soyer'in aday gösterilmemesi için talimat verdiğini ifade eden Enver Aysever, Özgür Özel'in görüşmede Kılıçdaroğlu'na pişmanlığını dile getirdiğini, Ekrem İmamoğlu'nun başına bela olduğunu söylediğini belirtri.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.