Özgür Özel ve Akşener oyunu kullandı

Özgür Özel ve Akşener oyunu kullandı
Parti liderleri teker teker oylarını kullanmaya başladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Mahalli idareler seçimi için oylarını kullandı.

Eşi ve kızıyla birlikte oyunu Manisa'daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu'nda kullanan Özgür Özel, oyunu kullandığı okuldan çıkışı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

BASIN MENSUPLARINA AÇIKLAMA YAPTI

Özel, "Değerli basın mensupları, hepinize iyi pazarlar diliyorum. Hangi siyasi partiden olursa olsun seçmenden oy isteyen herkese başarılar diliyoruz. Geçmiş dönemde şikayet ettiğimiz haksızlıklar oldu ancak çok büyük olaylar olmadan bugüne kadar geldik. Zaman zaman seçimlerde tansiyon yükselebilir. Herkese bugün sakinliğini korumaları çağrısını yapıyorum. Kazanma sevincinde, tüm vatandaşlarımıza silahlardan uzak durma çağrısı yapıyoruz. Elbette sevinç gösterileri olacaktır, bu seçimin kaybedeni olmayacaktır. Sandıkta 20 milyon, 30 milyon kişiyiz. Ama yarın 84 milyon kişiyiz. YSK'yi takip ediyoruz. Şu ana kadar bir sorun yok" diye konuştu.

AKŞENER: ANKARA'DA SEÇİM İLGİNÇ OLACAK

İYİ Parti lideri Akşener, Ankara Bilkent'teki Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Akşener oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulundu. Akşener, "İftiralarla karşı karşıya kaldığımız ama bu direnmenin Türkiye'de neye tekabül ettiğini 1 yıl sonra daha iyi anlayacağız. Rekabet siyasetinin, odakta seçmenin olduğu bir siyaset dilini oluşturacağız. Ankara'da seçim çok ilginç gidecek. Her şey iyi olacak." dedi.

yeni-proje-1-0tgy-cover-jpg.webp

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.