Özselek'ten 19 Mayıs mesajı

Özselek'ten 19 Mayıs mesajı
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, en önemli görevlerinin, gençlere daha gelişmiş, yaşam seviyesinin en üst noktalara uzandığı bir ülke bırakmak olduğunu bildirdi.

Başkan Özselek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Seyit Faruk Özselek mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, istiklal mücadelemizin başlangıcı için Samsun'a ayak bastığı 19 Mayıs günü, ülke olarak milli geçmişimiz ve geleceğimiz için çok önemli bir zamandır. İstiklal mücadelemize iz bırakan bu günün, istikbalimizin ve ülkemizin geleceği olan gençlerimize hediye edilmesi, gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesinin anlamı ve önemi büyüktür. Bizlere emanet kalan bu güzel vatanı her anlamda geliştirmek, yüksek noktalara taşımak, tarihimizi ve milli şuurumuzu gençlerimize aktarmak bizlerin asli sorumluluğudur. 97 yıl önce başlattıkları bağımsızlık mücadelesi neticesinde, bizlere cennet vatan bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; milli mücadele kahramanlarına ve aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyor, tüm gençlerimizi sevgiyle selamlıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.