Özverisiyle üvey kızını hayata bağladı

Özverisiyle üvey kızını hayata bağladı
Kevser Bağcı, üç yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu yatalak olan 18 yaşındaki üvey kızı Gülşah'ın bakımını büyük bir özveriyle üstleniyor- Bağcı, hastaneden çıktığında 26 kilogram olan Gülşah'ın tedavisi için Whatsapp üzerinden iletişime geçtiği dokt

ANKARA (AA) - İSMET KARAKAŞ - Kevser Bağcı, üç yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu yatalak olan üvey kızı Gülşah'ın bakımını büyük bir özveriyle yapıyor.

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan Bağcı ailesinin ikinci çocuğu 18 yaşındaki Gülşah, üç yıl önce trafik kazası geçirdi. Kaza sonucu felçli kalan genç kız bakıma muhtaç duruma geldi. Konuşamayan ve günlük ihtiyaçlarını karşılayamayacak haldeki Gülşah'ın en büyük destekçisi üvey annesi Kevser Bağcı oldu.

-"Öz çocuğumdan farkı yok"

Trafik kazasından sonra 18 ay hastanede kalan Gülşah'ın tüm bakımıyla ilgilenen Kevser Bağcı, "Gülşah'ın benim için öz çocuğumdan farkı yok" diyerek, tek dileğinin genç kızın tedavi edilerek sağlığına kavuşması olduğunu belirtti.

Gülşah'a daha iyi bakabilmek için bir yıl süren yoğun bakım tedavisinden sonra hastanede geçirdiği 6 aylık süreçte adeta "eğitim gördüğünü" ifade eden anne Bağcı, "Haftada 3 sefer pansuman, bakım ve nasıl ilaç verileceği gibi konularda sınava girecekmiş gibi eğitim aldım. Ona iyi bakabilmek için her şeyi öğrendim. Günde iki ya da üç sefer pansuman yaptığım oluyor." dedi.

- "Whatsapp" aracılığıyla tedavi

Yatağa bağımlı yaşayan Gülşah'ın vücudunda yaralar oluştuğunu olduğunu belirten anne Bağcı, doktor ve hemşirelerle her konuda irtibat kurduğunu söyledi. Bilmediği bir konu olduğunda doktorlar ve hemşirelerle Whatsapp üzerinden irtibata geçerek tedaviyi uygulamaya çalıştığını aktaran Bağcı, ailece Gülşah'ın konuşup, yürüyebildiği günlerin özlemini çektiklerini ifade etti.

Hastaneden çıktığında 26 kilogram olan Gülşah'ın artık yetişkin bir insan ağırlığına ulaştığını söyleyen Kevser Bağcı, "Gülşah eve ilk geldiğinde kucağıma alıp evin içinde onu gezdirebiliyordum. Ama artık büyüdü. Bu yüzden evde bakımı gün geçtikçe zorlaşıyor. Gülşah'ı tedavi ettirebilecek maddi olanağa sahip değiliz." ifadelerini kullandı.

- "Tek dileğimiz tedavi edilip sağlığına kavuşması"

Gülşah'ın babası Memduh Bağcı, eşinin elindeki imkanlarla elinden geleni yaptığını vurguladı. İkinci eşi Kevser Hanım'ın Gülşah'ı öz annesinden daha iyi sahiplendiğini söyleyen Bağcı, "Annesi bakım konusunda artık zor durumda. Tek başına bakabilmesi zor. Ben Gülşah'ı uzun süreli bırakıp gidemiyorum. Bu yüzden düzenli bir işim de yok. Bizim tek dileğimiz çocuğumuzun tedavi edilip sağlığına kavuşması." sözlerine yer verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.