Pamela Anderson'un güzellik sırları

Pamela Anderson'un güzellik sırları
 Muhabir
Pamela Anderson sadece moda ve film etkinliklerine makyajsız görünme cesaretine sahip değil, aynı zamanda cildi de her zamankinden daha iyi durumda.

Dünyanın dört bir yanından güzellik blogları dünyaca ünlü aktrisin kullandığı serumlara ve bakım ürünlerine saldırırken, şimdi kendi haber bülteninde güzelliğinin ardındaki basit numarayı açıkladı.

EV YAPIMI KUŞBURNU YAĞI MAKYAJ ÖNCESI VEYA MAKYAJ OLARAK

Güzellik rutininin oldukça basit olduğunu söyleyen Anderson, çok karmaşık görünen tüm ürünleri ortadan kaldırdığını söylüyor. bakım adımları. Anderson, makyaj yapıp yapmamasına bakmaksızın sadece ev yapımı kuşburnu yüz yağı sürdüğünü paylaştı.

İŞTE PAMELA ANDERSON'IN TARİFİ

Kuşburnu yağı C vitamini, A vitamini ve antioksidanlar açısından zengindir ve aynı zamanda cildi besleyen antiinflamatuar özelliklere de sahiptir. Kendiniz hazırlarsanız, ne kadar güçlü koktuğunu veya cildiniz için yağ oranının ne kadar yüksek olması gerektiğini de belirleyebilirsiniz:

İçindekiler

120 gr kuşburnu (taze toplanmış veya kurutulmuş)
100 ml bakım yağı (örn. badem yağı, kayısı çekirdeği yağı veya tercihen eczaneden çuha çiçeği yağı)
2 - 3 damla gül yağı

Hazırlık

1. Kuşburnunu yıkayıp saplarını ve çiçek başlarını çıkarın.

2. Kuşburnunu bıçakla kabaca doğrayın.

3. Seçtiğiniz bakım yağını bir tencereye dökün ve ezilmiş kuşburnunu ekleyin. Yağı ısıtınız fakat kaynatmayınız ve birkaç saat demlenmesini bekleyiniz. Daha sonra ince bir süzgeçten geçirin. Cildinize düzenli şekilde uygulayın..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.