Hasan Hüseyin Köse

Hasan Hüseyin Köse

Paniğe Gerek Yok

Paniğe Gerek Yok

Konyaspor’umuzu şimdi zorlu bir doksan dakika daha bekliyor. Bu karşılaşma her yönden zorlu geçecek. Bu zorluk derecesi hem bizim için zor olacak hem de rakibimiz için. Ancak bu maça gelmeden bazı gerçekleri siz değerli okurlarımız ve sporseverler ile paylaşmak istiyorum.

Trabzon maçının ardından elde edilen bir puan ile camiada bazı fırtınalar kopartıldı. Fırtına demişken. Trabzonspor ne acıdır ki artık oynadığı futbol ile bile değil, verdiği mücadele ile Karadeniz fırtınası olmaktan çok öte bir meltem gibi.

Bizde Konyaspor olarak Trabzon maçında da, bir Sivas, bir Kasımpaşa, maçlarında ki performansımızdan çok uzaktık. Her şeyden önce o mücadeleci yapımız yoktu.

 Oysa fırtına olma özelliğini kaybeden ılık bir melteme dönen Trabzon üç gün önce de Avrupa sınavına çıkmış bu maçta da çok kötü bir not almıştı.

Şimdi önümüzde ki Erciyes maçı önümüzde oynayacağımız maçlar serisi içerisinde belki de en zor olanı. Başta Konyaspor formasını giyen sporcu kardeşlerim olmak üzere camiaya şöyle bir şey demek istiyorum “Bu maçın sonucu ne olursa olsun dünyanın sonu mu?”

O zaman gelin stresli ve zor maç havasını unutun.

Sizler profesyonel oyuncularsınız. Ve artık başta Konya olmak üzere herkes sizi biliyor ki sizler iyi profesyonellersiniz. Sinir harbine girmez iseniz, akıllı oynarsanız ve de tabii ki rakibin tuzağına düşmezseniz  biz Konya olarak bu maçı kaybetmeyiz.

Lütfen buna inanın.

Spor kamuoyu içinde şunu söylemek istiyorum. Konyaspor hepimizin takımı. Yalnız bir yerde büyük hatalar yapıyoruz. İki maç kazanıyoruz Avrupa’ya gitmekten söz ediyoruz. İki maç kaybediyoruz ligde kalır mıyız? Diye birbirimize soruyoruz.

Böyle bir futbol planlaması olur mu?

Herkes kendi adı gibi şu gerçeği kabul etmeli ve buna inanmalı.

“Konyaspor bu sezon kesinlikle ligden düşme korkusunu yaşamaz.

Hem Konyaspor formasını giyen kardeşlerimizin ustalığı hem de bazı rakiplerimizin güçlüzlüğü bunun en büyük ispatı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hasan Hüseyin Köse Arşivi
SON YAZILAR