Panoramik manzara ile iftar

Panoramik manzara ile iftar
Konya’nın ilk ve tek 360 derece dönen restoranına sahip olan Kulesini, ramazan ayında da misafirlerine birbirinden leziz beş farklı iftar menüsüyle hizmet sunuyor.

Konya manzarasının panoramik görülebildiği Kulesini’de iftar eden misafirler, hem ramazan ayının hem de Konya’nın manevi iklimini doyasıya yaşıyor. Usta şeflerin Konya ve Dünya Mutfağı’ndan seçmeleriyle oluşan iftar menülerinde içerik olarak iftariyelik, çorba, arasıcak ve soğuk, ana yemek, tatlı ve içecek bulunuyor. Farklı damak tatlarına hitap eden iftar menülerinde söndürme kebabı ve fırın kebabı dikkat çekerken, beyaz et sevenler için de tavuk pirzola gibi lezzetler yer alıyor. Kaymaklı ekmek kadayıfı ve trileçe gibi damaklarda iz bırakan tatlıların da yer aldığı menüler ile iftarlarını açan misafirler, iftar sonrası bir alt kata inerek açık terasta çay veya kahve eşliğinde benzersiz Konya manzarasının tadını çıkarabiliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.