Papa'nın İstediği 'Barış Maçı'nda Gerginlik

Papa'nın İstediği 'Barış Maçı'nda Gerginlik
Papa Franciscus'un isteğiyle düzenlenen yardım maçına, devre arasında Arjantinli eski futbolcular Maradona ve Veron arasında yaşanan gerginlik gölge düşürdü

İSTANBUL (AA) - Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Franciscus'un isteğiyle gerçekleştirilen "Barış maçı"na Arjantinli eski futbolcular Diego Armando Maradona ve Juan Sebastian Veron arasındaki gerginlik damga vurdu.

Eski ve aktif birçok futbolcunun katıldığı, geliri ağustos ayında İtalya'da meydana gelen depremin mağdurlarına bağışlanacak yardım maçı, başkent Roma'daki Olimpiyat Stadı'nda oynandı.

Karşılaşmada Diego Armando Maradona, Ronaldinho, Francesco Totti, Cafu, Aldair, Aitor Karanka, Gianluca Zambrotta, Rafael Marquez, Eric Abidal, Edgar Davids, Juan Sebastian Veron, Hernan Crespo, Frederic Kanoute, Antonio Di Natale, Faryd Mondragon, Robert Pires, Nicolas Burdisso ve Fernando Cavenaghi gibi isimler mücadele etti.

"Barış maçı" adıyla düzenlenmesine karşın mücadeleye damga vuran olay, devre arasında Maradona ve Veron arasında yaşanan gerginlik oldu. İlk devrenin bitimiyle futbolcuların soyunma odasına gittiği sırada Maradona'nın Veron ile sinirli bir şekilde konuşması dikkati çekti. Veron'a küfür ettiği öne sürülen ve öfkeli bir şekilde saha kenarına gelen Maradona, güvenlik görevlileri eşliğinde soyunma odasına götürüldü.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.