Papatya falı

Papatya falı
Konyaspor yönetimi, Mustafa Reşit Akçay’ın ayrılmasının ardından yeni teknik adam arayışlarına başladı.

Türk isimlere yönelen yönetim boştaki hocalarla irtibata geçti. Yeşil-beyazlılarda bazı isimler öne çıkarken, Osmanlı maçı öncesinde hoca isminin hallolması bekleniyor

Son haftalarda büyük bir düşüş yaşayan Atiker Konyaspor’da, Süper Lig’in 9. haftasında alınan Kayserispor mağlubiyeti bardağı taşıran son damla oldu. Yeşil-beyazlı kulübün yöneticileri Kayserispor maçının akşamında olağanüstü bir şekilde toplanarak teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın görevine son verdi. Bu gelişme üzerine gözler yeni teknik direktör arayışına çevrildi.

GÜNDEMDE BİRÇOK İSİM VAR

Konyaspor teknik direktörlüğü için Ertuğrul Sağlam, Hamza Hamzaoğlu ve Ersun Yanal gibi isimler ön plana çıkmaya başladı. Bunun yanı sıra gün içinde Hikmet Karaman ve Sergen Yalçın isimleri de kervana dâhil oldu.

LİSTE ŞEKİLLENİYOR

Süper Lig’in yanı sıra UEFA Avrupa Ligi’nde de mücadele eden Konyaspor’da, birçok teknik adam göreve gelmek istiyor. Yeşil-beyazlı kulübün yönetimi ise doğru teknik adamı bulmak için ince eleyip sık dokuyor. Gündemi meşgul eden isimlere fazla meal vermemek için listesindeki isimleri kesinleştirmek isteyen yöneticiler, kendi içlerinde bir kısım isimlerden bu konuda rapor hazırlamasını istedi.

SAĞLAM VE HAMZAOĞLU FAVORİ

Gün içinde Konyaspor teknik direktörlüğü için birçok isim ortaya atılsa da, yeşil-beyazlı kulüp için en çok öne çıkan isimler Ertuğrul Sağlam ve Hamza Hamzaoğlu oldu. Yeşil-beyazlı kulüp bu teknik adamlarla en kısa sürede masaya oturup nihai kararı verecek.

HİKMET KARAMAN LİSTEDE

Konyaspor yönetimi, mütevazı kadrolarla büyük işler başaran ve sezona TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da başlayan deneyimli teknik adam Hikmet Karaman’ı da listesine dâhil etti. Karaman’ın agresif takımlar yaratması en büyük özelliği olarak dikkat çekiyor.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.