Uğur Özteke

Uğur Özteke

Para almadan haber yapılır!

Para almadan haber yapılır!

Meslekte 39. yılın içinde olmanın mutluluğunu, ilk yıllardaki gibi heyecanımızı korumanın sevinci içerisinde yeni bir seçim döneminin daha eşiğindeyiz.

Sizlerle paylaşacağımız o kadar çok konu var ki. Ama onlara geçmeden bizi çok rahatsız eden ve geçen haftada bir okurumuzun attığı sizlerle de resmen paylaştığımız o yorumun üzerine şu küçük değerlendirmeyi yapmak istiyoruz.

Yerel basın; ne acıdır ki son yıllarda toplumun pek çok kesimindeki o çürümüşlük ve kokuşmuşluktan ne kadar uzak durmaya çalışsa da nasibini alarak ayakta durmanın mücadelesini veriyor. Ama yeni bir seçim dönemi öncesi siyasilere, okurlarımıza dolayısıyla kamuoyuna şu hatırlatmayı yapmak istiyoruz.

PUSULA Yayın Grubu olarak hiçbir aday adayından zaman içerisinde de adaydan, para almadan haberini yapıyoruz ve de yapmaya devam edeceğiz. Partisi ve konumu ne olursa olsun her adaya sayfalarımız açıktır. Ancak o aday adayı ya da adaylar bizden özel röportajlar, kendilerinin arkadaşlarımız tarafından takip edilerek haberlerinin yapılması ya da sayfalarımızda veya internet sayfalarımızda ilanlarının çıkmasını isterlerse elbette onlardan da bu özel çalışmanın karşılığı istenir. Ve de istenmektedir.

Özetle PUSULA Yayın Grubu olarak her siyasinin haberini bir kuruş para almadan yapıyoruz ve de Allah’ın izni ile yapmaya devam edeceğiz.

KONYA’NIN UTANÇ TABLOSU

Çok sevdiğim saydığım iki otel sahibi bir turizmci abimizin bize göndermiş olduğu fotoğraflardan bir kareyi ve abimizin üzüntüsünü sizlerle paylaşmak istiyorum

foto-016.jpg

 

“Sayın Uğurcuğum;

Daha önce de sana bahsetmiştim. Tatlı su çeşmesinin haline bir bak. Sağ karşısında Tahtalı cami, sol karşısında turistik bir otel, araları da en fazla 3 metre mesafede. Yerli ve yabancı turistlere bu fırsatı ne yazık ki bizler veriyoruz. Niyetleri ne olursa olsun yabancılar buraların resimlerini çekiyorlar. Sonra gittikleri yerde ne amaçla kullanıyorlar bilemem. Aslında buraların fotoğraflarını çekenler bölgedeki MOBESE kameralarından da tespit edilebilir. Bu konuda bize yardımcı olursan memnun oluruz. Gerekli pis görüntüleri de acı ile sana gönderiyorum”…

MUSA ARAT’IN ZOR GÜNLERİ

AK parti İl başkanlığındaki heyecanlı günlerin ardından Başkanlık koltuğuna oturan Sayın Musa Arat için “dışı sizi içi bizi yakar” sözü herhalde en doğru sözdür. Musa Bey daha koltuğuna oturmadan yeni bir seçim atmosferine giriverdi. Biz de tarifi çok zor yaşanmadan anlaşılamayacak sıkıntılı günler içerisinde Musa Bey’e selam dahi vermiyoruz. Ama geçtiğimiz hafta içerisinde aday adaylarının mülakatlarının dışarıya sızdırılmaması konusunda yazdığımız konunun asla söz konusu olmadığını belirten Başkan Arat yönetimde bulunduğu sürece şeffaflıktan asla taviz vermeyeceğini söylüyordu.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Oğul! Ananı, atanı say! Bereket büyüklerle beraberdir.   

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Ankara caddesinde aşırı sürat ile zik zak yapmadığımız zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR