'Paralel abi'den hakime son dakika tehdidi

'Paralel abi'den hakime son dakika tehdidi
Paralel yapı, HSYK üyeliği seçimlerini kazanmak için son dakikaya kadar hakim ve savcıları tehdit ederek oy devşirme çalışmalarına devam ediyor. Paralel yapının son olarak, cemaatin oyunlarını gün yüzüne çıkaran Pasinler Hakimi Vildan Yeşilyurt'u telefonl

HSYK seçimlerini ölüm-kalım savaşı haline getiren paralel yapı, hakim ve savcıları tehdit etmeye devam ediyor. Bunun son örneği ise Pasinler Hakimi Vildan Yeşilyurt yaşadı. Paralel yapı, cemaatin oyunları anlatan ve seçimlerde Yargıda Birlik Platformu'nun desteklenmesi gerektiğini ifade eden Hakim Yeşilyurt'u arayarak tehdit etti.

"BU GÜÇ BİR GÜN BİTER ELBET!"

HSYK'daki etkinliğiyle yargı üzerinde vesayet oluşturan bu nedenle de HSYK'daki hakimiyetini kaybetmemek için seçimi ölüm-kalım savaşı olarak gören paralel yapı, son dakikaya hakim ve savcıları tehdit ederek sindirme çalışmalarına devam ediyor. Bunun son örneğini ise Pasinler Hakimi Vildan Yeşilyurt yaşadı. Cemaat abisi olan bir kişinin Hakim YeşilYurt'u arayarak 'bu güç bir gün biter elbet' diyerek göz dağı verdiği ve tehdit ettiği öğrenildi. Üniversite yıllarında cemaat evlerinde kalan ancak daha sonra cemaatin oyunlarını görerek bu evlerden ayrılan Pasinler Hakimi Vildan Yeşilyurt, yaşadığı tehdit olayını adalet.org'da paylaştı. Duygusal bir yazı paylaşan Hakim Yeşilyurt, şunları ifade etti:

SİZDEN KORKMUYORUM!

"Evet, ey cemaat sinsice abinize beni aratıp tehdit etseniz de korkmuyorum. Benim için önemli olan ülkem ve yargım. İnsan hayatta bir kez ölür, düzen değiştikçe düzene uyanlar her gün..."

İKİ ELİMİZ HEP YAKANIZDA OLACAK

"Evet hakim ve Cumhuriyet Savcısı arkadaşım. bu kader seçimi ve kaderini belirlemek senin elinde. YBP muhteşemdir demiyorum ancak yargının Kuvay-ı Milliyesi'dir, düzenli, bağımsız, tarafsız yargıya geçmenin öncü birliğidir. Ve sen cemaatin 'talebe' hakim ve savcısı, sanma ki seni kullananlar seni hep el üstünde tutacaklar, gün gelecek senide yok etmek isteyecekler. Çünkü onların derdi sen ve ben değil biziz. Unutma ki deniz ne kadar engin olursa olsun gemin yoksa hedefe varamazsın. 160 ülken var deseler de gemi tektir unutma.Ve sen YBP, kazandığında sanma ki seni rahat bırakacağız. Hemen geniş bir mesleki örgüt kurup her işini her eylemini denetleyeceğiz. İki elimiz hep yakanızda olacak. Ve ülkemin insanları ne olur bize güvenin ve dua edin ki yeniden yargımızı inşa edelim. Çünkü bu dünyada ayakabısı olmayanların, ekmeği olmayanların, yetimlerin, şehitlerin kısaca kardeşlerimizin umudu bu ülke unutmayalım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.