Park halindeki 30 otomobilin lastiği patlatıldı(TIKLA& İZLE)

Park halindeki 30 otomobilin lastiği patlatıldı(TIKLA& İZLE)
İstanbul'un Esenler ilçesinde, kimliği belirsiz bir kişi, park halindeki 30 aracın lastiklerini patlattı. Şüpheli, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Esenler'de kimliği belirsiz bir kişi, park halindeki 30 otomobilin lastiklerini sırayla patlattı. Şahsın araçların lastiklerini patlattığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Diğer yandan şüpheliyi tanıdığını söyleyen bir şahsın patlayan lastikleri değiştirerek otomobil sahiplerinden özür diledikleri öğrenildi.

Olay, Esenler Kazım Karabekir Mahallesi'nde 18 Kasım'da gece saatlerinde oldu. İdaalara göre, gece vakitlerinde sokak sokak gezen bir şahıs, park halindeki otomobillerin lastiklerini kesmek için yola koyuldu. Elindeki kesici aletle park halindeki otomobillerin yanına yaklaşan şüpheli, yaklaşık 30 aracın lastiğini keserek patlattı. Şüpheli kişi aracın lastiklerini patlattığı anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Şüpheli kişinin tanıdığı zarar gören araçların lastiklerini değiştirdi

Olayın meydana gelmesinin ardından şüpheli kişinin tanıdığı olduğunu iddia eden bir kişi, hasar meydana gelen araçların üzerindeki telefon numaralarını aradı. Haberi öğrenen otomobil sahipleri, şahsın tanıdığıyla birlikte soluğu lastikçide aldılar. Otomobillerin zarar gören lastikleri değiştirildi. Esnaf Yusuf Taştan, "Gece geç vakitlerde biri elindeki kesici bir aletle geldi. Otomobillerin tekerleklerini dele dele geçti. Ertesi gün onun tanıdığı olan bir kişi geldi. Otomobillerin bütün masraflarını karşılayıp gitti. Bir de teker teker özür dilemiş herkesten" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.