Park ve bahçeler düzenleniyor

Park ve bahçeler düzenleniyor
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi park, bahçe ve refüjlerde çevre düzenlemelerini sürdürüyor.

Peyzaj çalışmalarına önem veren Seydişehir Belediyesi merkez cadde ve sokaklarda yoğun bir çalışma içerisine girdi. Yaz günlerinin sıcaklarında kuruyan ve yangın tehlikesi oluşturan otları temizleyerek park ve bahçeleri bakıma alan Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin her sokağında aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ana caddeler başta olmak üzere cadde, sokak ve yol kenarlarında gerekli bakım çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydederek, daha güzel bir Seydişehir için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kısa sürede çok geniş bir çalışma alanında yoğun çalışmalar içerisinde olduğunu kaydetti.
Seydişehir Belediyesi yoğun ilgi gören ve gece gündüz misafir ağırlayan Kuğulu Park için peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Yürüyüş yolları ve piknik alanlarında önemli çalışmalar yapan Seydişehir Belediyesi, Kuğulu Vadisi için de geri sayıma devam ediyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.