PAS PAS PAS...

PAS PAS PAS...
Bu sezon en rahat futbolunu Karabükspor maçında sergileyen Atiker Konyaspor’un bu isteği istatistiklere de yansıdı.

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftayı Karabükspor galibiyetiyle geride bırakan Atiker Konyaspor kötü gidişatını sonlandırdı. Kendisi gibi ligde iddiası bulunmayan rakibini 3-0’lık net bir skorla mağlup etmeyi başaran yeşil-beyazlılar, bu maçta sergilediği futbolla büyük beğeni topladı. Sezon başından bu yana oyun olarak da zaman zaman eleştirilen Konyaspor, Karabükspor maçıyla farklı bir futbolu sahaya yansıtarak üst düzey bir performans ortaya koydu. Temsilcimiz, Karabükspor maçındaki oyunuyla büyük kupa finali öncesi morallendi.

PAS REKORU

Yeşil-beyazlı ekip, Karabükspor karşısında sezonun en güzel oyununu oynarken, en çok pas yaptığı maç da Karabük maçı oldu. Bu sezon ortalama 343 pas yapan Konyaspor, Karabükspor maçında rakibi pas manyağı yaptı. Yeşil-beyazlılar Karabükspor maçında 431 pas yaparak ligde en çok pas yaptığı maçını oynadı. Temsilcimiz, bu sezon takım olarak başarılı pasta ilk Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir’in ardından 4. sırada bulunuyor.

19 ŞUT ÇEKTİ

Atiker Konyaspor, bu sezon sıkıntı çektiği konulardan biri olan şut konusunda ise yine Karabükspor maçında iyi bir performans sergiledi. Mücadelede tam 19 şut çeken yeşil-beyazlılar, bu şutlardan 8’inde isabet yakaladı. Sezon genelinde 8,5 ortalaması ile en az şut çeken takımlardan birisi olan Anadolu Kartalı, bu sezon ilk kez bir maçta 19 şut çekme başarısı gösterdi. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.