“Paylaşmaya Uzanan Eller” Bir Arada

“Paylaşmaya Uzanan Eller” Bir Arada
Diltaş Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği tarafından Konya Dedeman Otel’de “Paylaşmaya Uzanan Eller” projesi kapsamında kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi.

Diltaş Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği tarafından Konya Dedeman Otel’de “Paylaşmaya Uzanan Eller” projesi kapsamında kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi. Bu anlamlı organizasyona Yönetim Kurulu Başkanı, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği üyeler, Diltaşlılar Derneği yöneticiler, idareciler, öğretmenler, veliler ve basın mensupları katıldı. Saygı duruşunun ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından açılış konuşmasının yapan Okul Aile Birliği Başkanı Ayla Sözen birlik ve beraberlik içerisinde gerçek bir aile olabilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti. Uzun yıllardır Diltaş Ailesi olarak pek çok sosyal sorumluluk çalışmasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını anlatan Sözen: “Şimdiye kadar yüzleri güldüren, yürekleri mutlu eden pek çok güzel işler başardık. Bu yıl da Konya’da bir ilk olan “Çınarlar Evi” projesiyle kısa zamanda uzun yol aldık. Bu çalışmaların hepsi büyük Diltaş Ailesi’nin tüm fertlerinin destekleriyle gerçekleşmektedir. Sizlerden aldığımız güçle bundan sonra da çalışmalarımız aynı hızla devam edecektir” dedi. Programda “Çınarlar Evi” projesine verecekleri büyük destekten ötürü velilerden Mehmet Üzümcü’ye teşekkür plaketi verilirken kısa bir konuşma yapan Üzümcü, gurur verici bir projede yer almaktan mutlu olduğunu ifade etti. Kahvaltı etkinliğinin son konuşmasını yapan Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman ise, “İhtiyaç sahiplerine yardım elini yürekten uzatan her bireyin Allah katında mükafatların en güzeline nail olacağından kuşkumuz yoktur. Ne mutlu bize ki büyük bir aileyiz. Sizlerden gelen destekler bizim daha da güçlenmemize yardımcıdır. Bizleri kırmadan bu kahvaltımıza iştirak eden başta Kora gazimiz Seyit Çeçen’e, siz değerli velilerimize ve basın mensubu arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.