Pazar günü yaşananlar rezilliğin dik alasıdır

Pazar günü yaşananlar rezilliğin dik alasıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Pazar günü Ankara'da yaşananlar, rezilliğin dik alası, kepazeliğin zirvesidir." dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Pazar günü Ankara'da yaşananlar, rezilliğin dik alası, kepazeliğin zirvesidir." ifadelerini kullandı.

"Milliyetçi, ülkücü hareketi Gezivari provokasyonlarla kullanma çabasında olanlar baltayı taşa vurmuşlardır" diyen Bahçeli, "Şahsi ihtiraslarını yenemeyerek ülküdaşlarımızı sokaklara, tarlalara düşürme gayretine girenler, şunu bilsinler ki asla affedilmeyeceklerdir." şeklinde konuştu.

Kurultay talebine ilişkin olarak, "Zamanı geldiğinde, yakıtı okyanus ötesinden gönderilen bu kumpanyanın dağıtılması için gereken her hamle tüzük ve yasalar çerçevesinde noksansız yapılacaktır." diyen Bahçeli şunları kaydetti:

"Gezi olaylarının küçük bir kopyası niteliğindeki bu orta oyunu sırasında, kimisi kendini barikata bağlamış, kimisinin elleri tellere takılı kalmış, kimi otobüs üzerinde meddahlığa soyunmuş, kimisi de TOMA’ların önünde pozlar vermiştir."

-"Kılıçdaroğlu talihsiz ve tamiri imkansız bir pot kırmıştı"


Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun başkanlıkla ilgili sözleri ile ilgili olarak da "Kılıçdaroğlu talihsiz ve tamiri imkansız bir pot kırmıştır. Henüz ortada fol yok yumurta yokken, henüz başkanlık sistemi veya partili cumhurbaşkanlığı meselesi tartışma aşamasındayken, sokağın ve çatışmanın adres gösterilmesi yanlıştır, gaflettir, sorumsuzluktur." ifadelerini kullandı.

-"Genelkurmay Başkanına yönelik eleştirilerin anlaşılır tarafı yoktur"


MHP Genel Başkanı Bahçeli, hafta sonundan bu tarafa, Erdoğan'ın davetine icabet ederek kızının nikahına katılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın şiddetle eleştirildiğini anımsattı.

"Bu eleştirilerin anlaşılır ve savunulur bir tarafı bize göre yoktur." diyen Bahçeli, Orgeneral Akar'ın son derece insani ve devlet teamülleri kapsamında görülebilecek bir görevi ifa ettiğini belirtti.

"Adaylar içerisinde tek ülkücü Koray Aydın"


Bahçeli, partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, "Genel başkan adaylarından Koray Aydın'ın, Meral Akşener'e paralel yapının destek olduğu yönündeki eleştirilerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine Bahçeli, "Koray Aydın Bey ülkü ocaklarından yetişmiş değerli bir dava insanıdır. Partimizin bir çok kademesinde görev yapmıştır. Adayların içerisinde tek ülkücü kendisidir. Olayları görmüş ve uyarma görevini yapmıştır, tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Adayların ihraç edileceğini söyleniyor" sözleri üzerine Bahçeli, "İncelemelerimiz devam ediyor. Her gün disiplin kapsamına girebilecek yeni oluşumlar, tavırlar ve sözler var. Biraz sabırlı olursak mükemmel bir dosya hazırlanacak." diye konuştu.

-"Adaylarla ilgili incelemeler devam ediyor"


"Adayların ihraç edileceğini söyleniyor" sözleri üzerine Bahçeli, "İncelemelerimiz devam ediyor. Her gün disiplin kapsamına girebilecek yeni oluşumlar, tavırlar ve sözler var. Biraz sabırlı olursak mükemmel bir dosya hazırlanacak." diye konuştu.

Bahçeli, delegelerden 900'e yakın imza topladığının söylendiğinin anımsatılıp, "Bu imza varsa gereğini yapmak gerekir mi?" sorusuna, "Mutlaka. 900 imzayı basın olarak bulmanızı tavsiye ederim, ne kadarı doğru ne kadarı yanlıştır. Zaten 900'ü bulmuşlarsa mesele bitmiştir." karşılığını verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.