Pendikspor'da başkanlığa Şerafettin Taştan seçildi

Pendikspor'da başkanlığa Şerafettin Taştan seçildi
İSTANBUL (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Pendikspor'un olağan genel kurulu yapılırken, tek aday olan Şerafettin Taştan başkanlığa seçildi.Mehmet Akif...


İSTANBUL (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Pendikspor'un olağan genel kurulu yapılırken, tek aday olan Şerafettin Taştan başkanlığa seçildi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede, yeniden aday olmayan kulübün mevcut başkanı Sami Bayram, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve delegeler hazır bulundu.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Sami Bayram, kulüp tarihinde bir ilki başararak, borçsuz bir şekilde yönetimi devrettiklerini açıkladı.

Genel kurul divan yönetimine, Şerafettin Taştan başkanlığında tek aday yönetim listesi sunuldu. Taştan, tek aday olarak girdiği seçimde başkanlığa seçildi.

Şerafettin Taştan'ın yönetim listesinde şu isimler yer aldı:

İzzet Öztop, Hüseyin Bayram, Kemal Uzun, Mustafa Şahinyılmaz, Şenol Üçüncü, Vahap Doğan, Recep Yeşilyurt, Yahya Üstün, Sami Develi, Murat Özdemir, Şevki Erdem, Ersin Özsoy, Süleyman Pergel, Taner Akkurt, Akın Böbür, Eyüp Çakmak, Resul Ak, Rafet Ertekin.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.