'Peren' başarılarını devam ettiriyor

'Peren' başarılarını   devam ettiriyor
Peren Eğitim Kurumları, üniversite sınavlarında başarısını devam ettiriyor. Peren Eğitim Kurumları Meram Şubesi Kurum Müdürü Ahmet Yüce, üniversite sınavı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Peren Eğitim Kurumları, üniversite sınavlarında başarısını devam ettiriyor. Peren Eğitim Kurumları Meram Şubesi Kurum Müdürü Ahmet Yüce, üniversite sınavı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peren Eğitim Kurumlarının Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınavlarında Konya'nın en başarılı kurumu olduğunu bir kez daha gösterdiğini söyleyen Ahmet Yüce, bu yıl yapılan üniversite sınavlarında 26 öğrencisini tıp fakültesine, 26 öğrencisini hukuk fakültesine, 67 öğrencisini mühendislik fakültesine, 45 öğrencisini iktisadi ve idari bilimler fakültesine, 12 öğrencisini diş hekimliği ve eczacılık fakültesine, 10 öğrencisini mimarlık fakültesine, 19 öğrencisini psikoloji ve pdr bölümüne, 18 öğrencisini eğitim fakültesine, 40 öğrencisini sağlık bilimleri fakültesine, 4 öğrencisini pilotaj bölümüne yerleştirdiğini söyledi.
ÖĞRETMENLERE TEBRİK
YKS’de üstün başarı gösteren öğrencilerini tebrik eden Ahmet Yüce, “Öğrencilerin sınava ciddiyetle hazırlanmasını sağlayan kıymetli öğretmenlerimize, bireysel ve grup rehberlik çalışmaları ile öğrencilerin daima akademik başarılarını ve motivasyonlarını yüksek tutan psikolojik danışmanlarımıza, ilgisini ve desteğini eksik etmeyen değerli velilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Ahmet Yüce, mezuna kalan öğrencilerin de bir an önce çalışmalara başlamaları uyarısında bulundu. (Mine Doruatlı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.