Petek Dinçöz Roman Havası İle Ekranlara Geliyor

Petek Dinçöz Roman Havası İle Ekranlara Geliyor
Efsane dizilerden Cennet Mahallesi , Roman Havası ile kaldığı yerden devam ediyor. Ferhat ile Sultan'ın aşkını bu kez Petek Dinçöz ve Sürpriz isimler canlandıracak. Show TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizinin ilk fragmanı da yayınlandı.

Show TV'de ekrana gelecek olan Roman Havasıdizisinin ilk tanıtımı bugün yayınlandı. Bir döneme damgasını vuran ‘Cennet Mahallesi’, Erler Film’in yapımcılığında yeni adıyla bir kez daha hayat buluyor. ‘Roman Havası’ adıyla yakında yeniden Show TV ekranlarında başlayacak olan dizinin ilk tanıtımı bugün yayınlandı. Usta oyuncu kadrosunun tamamının görüntülerinin yer aldığı tanıtım, ekrana bomba gibi düştü.

Çekimleri Ekim ayında başlayan dizi Show TV’nin yeni yayın dönemindeki en iddialı yapımlarından biri. Yapımcılığını Erler Film’in, proje tasarımını usta isim Türker İnanoğlu’nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Arslan otururken, senaryosunu ise, Fethi Kantarcı, Barkın Şenüren ve Saygın Delibaş kaleme alıyor.

Show TV’nin yeni dönemdeki merakla beklenen projelerinden birisi olan Roman Havası’nın kadrosu da bomba gibi! Dizinin başrol oyuncuları arasında; Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin, Cezmi Baskın, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün, Galip Erdal ve Mesut İzgi gibi usta isimler yer alıyor. Roman Havası, yakında Show TV ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum