Peugeot'dan Mayıs Kampanyası

Peugeot'dan Mayıs Kampanyası
Peugeot modellerinde mayıs ayında 3 bin liraya varan takas indirimi ile birlikte sıfır faizli kredi seçenekleri mevcut

Peugeot modellerinde mayıs ayında 3 bin liraya varan takas indirimi ile birlikte sıfır faizli kredi seçenekleri tüketicileri bekliyor.

Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, markanın mayıs kampanyasında, Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Otomatik Park Sistemi, 3D Led farlar gibi birçok teknolojik donanımı sunan ve Peugeot i-Cockpit ile sürüşü standartların üzerine taşıyan Peugeot 208 modellerinde 2 bin 500 liraya varan takas indiriminin yanı sıra seçili versiyonlarında 20 bin lira 12 aya varan sıfır faizli kredi seçeneği sunuluyor.

Sınıfının en düşük yakıt tüketimini, en iyi performansını ve gelişmiş teknolojileriyle sıra dışı sürüş keyfini sunan Peugeot 308'in tüm versiyonlarında ise 30 bin lira 20 aya varan sıfır faizli kredi sağlanıyor.

Yüksek donanımı, gelişmiş teknolojisi, ödüllü PureTech Turbo motoru ve tam otomatik EAT6 şanzıman ile yenilenen SUV Peugeot 2008'in tüm versiyonlarında da 30 bin lira 20 aya varan sıfır faizli kredi seçeneğinin yanı sıra belirli versiyonlarında 3 bin liraya varan takas indirimi bulunuyor.

Sınıfının öncüsü ve hafif ticari ürün gamının başarılı modeli Partner Tepee'de ise 30 bin lira 20 aya varan sıfır faizli kredi seçeneği bulunmakta.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.